Descoperă comorile ascunse din cel mai nou joc de păcănele, Golden Colts! Distreză-te gratuit și bucură-te de momente de relaxare!

Golden Colts

Evalueaza Joc (319voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Pornește într-o aventură fantastică în Vestul Sălbatic cu slotul Golden Colts. Alătură-te unui grup de vânători de recompense care sunt în căutarea unei comori veritabile.  Acest joc este lansat recent de Play’N Go și are imagini și sunete veritabile. Joacă-te gratuit chiar pe site. Deschide jocul și pregătește-te de să experimentezi o atmosferă minunată. Golden Colts este exact ce ai nevoie dacă ești în căutarea unui joc de păcănele perfect.

Cum se joacă

golden-colts-jocuri-gratuite-de-pacanele

Dă tot ce ai mai bun să construiești cele mai bune combinații pentru a câștiga cât mai mulți bănuți. Golden Colts este un slot cu 5 tamburi și 40 de linii de câștig. Setează pariul, apasă butonul Spin și distreză-te așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Simbolul Wild al jocului este capul de taur auriu. Cu cât aliniezi mai multe simboluri de acest fel, cu atât vei câștiga mai mult. Cinci Wilds aliniate pe același rând te pot răsplăti cu valoarea pariului tău ori 25. Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte semne, cu excepția simbolului Scatter. Conectează 3 sau mai multe simboluri Scatter și poți declanșa runde bonus care vin cu multe free spins. Îndrăznește să intri în orașul părăsit și dă tot ce ai mai bun pentru a descoperi comoara.

Golden Colts este disponibil și pe dispozitive portabile așa că te poți distra oriunde ai fi. Conectează telefonul mobil sau tableta la internet și joacă-te gratuit!