Gold Roulette Online

Îți dorești ceva mai mult de la jocul de ruletă? Încearcă Gold Roulette! Cu designul simplu, ușor și intuitiv de folosit, acest joc este tot ce îți trebuie pentru a avea experiență de neuitat.

Gold Roulette

Evalueaza Joc (81voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ești un expert când vine vorba de păcănele și vrei o nouă provocare? Sau doar îți place ideea de cazino de lux? Atunci ai ales jocul potrivit. Gold Roulette casino combină toate atuurile unui joc de ruletă deosebit cu calitatea graficii superioare. Și partea cea mai bună? Merge pe orice dispozitiv, fie că este calculator, tabletă sau telefon. Cu Gold Roulette mobile poți să te bucuri de acest joc de ruletă oriunde ai fi. Așează-te comfortabil și începe!

Distrează-te și joacă gratis păcănele Gold Roulette!

Trece cursorul pe deasupra căsuțelor. Acestea se vor ilumina pentru a-ți arăta pe ce numere vor fi plasate pariurile. Alege-ți numerele favorite, plasează-ți pariurile și apasă butonul play. Poți să îți alegi viteza cu care să se desfășoare jocul: încet (țestoasă) sau rapid (iepure). Totodată, poți paria folosind jetoane de 0.10, 2,5, 10, 20, 50 și 100 de credite.

Pe websiteul nostru vei găsi versiunea de ruletă gratis, dar dacă dorești să joci pe bani reali, poți să găsești acest joc pe cazinourile online din România. Daca ți-a plăcut Gold Roulette poți încerca și Roulette Platinum pentru o experiență inedită la fel ca într-un cazino de lux.