French Roulette Păcănele Gratis

Încearcă gratuit French Roulette pentru a devenit un expert în jocurile de ruletă! Fără cont și fără depozit!

French Roulette

Evalueaza Joc (83voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Sloturile online sunt amuzante și interesante, dar nu se compară cu experiența pe care ți-o poate oferi o partidă de French Roulette. Iar acum poți să joci acest joc plin de mistere oriunde te aflii. Fie că ești în drum spre serviciu, fie că ești în vacanță. Folosind doar telefonul tău mobil, poți intra în această lume a pacănelelor oricând și oriunde.

În plus, este gratuit și nu trebuie să te înregistrezi sau să depozitezi bani. Să ai în vedere faptul că nu poți câștiga bani reali, pentru că este o variantă gratuită. Dar, poți folosi această metodă pentru a aduna suficientă experiență, iar atunci cănd o sa consideri că este cazul sa treci la un nivel mai avansat, poți să faci un depozit pentru a primi mai multe beneficii.

Cum se joacă?

Deși pare un joc complicat la început, adevărul este de fapt altul. Fiecare pas pe care îl vei face o sa fie însoțit de o explicație. Tot ce trebuie să faci este folosești cursorul mouse-ului, atunci când vrei să afli mai multe detalii.

Chiar dacă nu ai mai jucat până acum ruletă online, nu trebuie să te demoralizezi. Regulile sunt simple și cu cât joci mai mult, cu atât o să devină mai ușor.

Primul pas pe care trebuie să il faci este să stabilești suma pe care vrei să o pariezi. Chipsurile au valori cuprinse între 1€ și 25€.

După ce ai selectat suma dorită, trebuie să apeși pe numărul pe care vrei să îl folosești, care sunt numerotate de la 0 la 36. Apasă pe butonul de Spin din dreapta-jos a ecranului și așteaptă până se oprește roata de învârtit. Dacă bila s-a oprit pe numărul pe care tu l-ai pariat, ești câștigător!

Acest joc de ruletă este cunoscut în întreaga lume și este jucat atât de începători cât și de profesioniști. Adună suficientă experiență pentru a juca alături de cei mai buni jucători. Dar, nu uita să te bucuri de fiecare moment pe care îl petreci cu French Roulette.