French Roulette Joc ca la Aparate

Descoperă o nouă variație a ruletei franceze cu noul joc de la NetEnt intitulată French Roulette! Atmosfera de lux, senzația reală de cazino, dar și câștigurile care pot fi obținute o vor propulsa în topul preferințelor tale. Nu ezita să o încerci!

French Roulette

Evalueaza Joc (151voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Pregătește-te de o experiență cum rar îți este dat să ai parte cu French Roulette, o producție marca NetEnt în care este cuprins tot farmecul ruletei franceze. Bucură-te de aceeleasi senzații pe care le-ai obține într-un cazino real din comfortul propriei locuite și pariază după poftă inimii pentru a te delecta cu câștiguri incredibile!

Probabil că am fost cu toții la un momentdat spectatorii unui joc de ruletă, fie că această experiență a fost dobândită prin intermediul unui film sau a unei vizite într-un cazino. Pe scurt, jocatorul are un singur scop, să ghicească căsuța în care va ateriza bila după finalizarea rotirii. Cu toate acestea, deși sună simplu, ruleta este un joc complex cu foarte multe variabile pentru care s-au inventat tot felul de strategii pentru a câștiga. Contrar tuturor așteptărilor izvorâte din complexitatea ruletei, acest joc a rămas foarte popular pentru ultimii aproape 400 de ani.De asemenea, renumele sau a atins cele mai înalte cote de când dezvoltatorii de jocuri de noroc au intrat pe piața online și au lansat o mulțime de variații ale jocului.

De la apariția primelor cazinouri online, NetEnt s-a distis ca fiind unul dintre cel mai mari și mai buni producători de jocuri cu păcănele din industrie. Produsele sale s-au făcut apreciate prin prisma graficii spectaculoase, a designului uimitor și a tuturor caracteristicilor excepționale care au fost implementate. În cazul ruletei franceze, toate aspectele de mai sus sunt doar o parte din motivul pentru care faima sa a ajuns internațională, cealalalta parte fiind reprezentată de șansele scăzute de doar 2,7% pe care le are casa.

Jocul nostru de astăzi, French Roulette, se aseamănă puțin cu European Roulette, având la bază aceleași caracteristici, dar un design cu totul diferit, ceva mai sobru și mai luxuriant. De la nuanțele de negru până la amplasarea tabelei pe masa ruletei și muzica ambientală, totul indică bun gust și întrețin o atmosferă competitivă.

Cum poți juca jocul de ruletă online gratis French Roulette?

Încă de când pornești jocul, vei fi intamplinat cu un intro animat care urmărește traseul bilei pe curburile ruletei, până ajunge într-una dintre cele 37 de căsuțe. Odată ce apeși Skip (pentru a opri animația) sau aștepți ca filmulețul să ajungă la final, elementele jocului vor înlocui introul și-ți vor da ocazia să pariezi. De la prima vedere vei fi uimit de designul simplistic, dar totodată profesional al interfeței ce pare perfect și pentru cei mai nexperimentati dintre jucători.

Întregul joc este împărțit pe din două, cu ruleta în partea superioară și masă în partea inferioară. Pe masă, sub tabela cu numere pe care pot fi făcute pariurile, există 3 seturi de butoane. Butoanele din partea stângă deschid mai multe căsuțe cu informații și statistici, în timp ce butoanele din centru au aspect și rol de jetoane și variază între 1 și 1000. Cât despre butoanele din partea dreaptă, acestea îndeplinesc fiecare câte o acțiune astfel:

 • 2x – dublează toate pariurile;
 • săgeata în semicerc care indică în jos – face că pariul actual să revină la valoarea penultimului;
 • X – anulează toate pariurile;
 • săgeata în cerc – reutilizeaza pariul din runda precedentă;
 • i-ul stilizat în formă de cerc – dă drumul bilei în ruletă.

Toate aceste butoane trebuie folosite împreună nu doar pentru a pune în mișcare întregul ansamblu, dar și pentru a avea mai multe șanse de câștig. Lor li se alătură și căsuța din dreapta ruletei care ține evidența numerelor fierbinți (hoț) și reci (cold) și istoricul numerelor câștigătoare din rundele precendente.

Poate că ți se par mult prea multe informații acum că joci această versiune de ruletă gratuită, din care, chiar dacă câștigi, nu poți retrage nimic. Dar dacă te vei hotărâ să încerci French Roulette pe bani, vei realiza că ai avut dintotdeauna nevoie de aceste detalii. Jocul poate fi jucat cu fonduri reale doar pe site-urile celor mai mari cazinouri din România sau pe cele ale partenerilor NetEnt.

Această versiune a ruletei are tot ce ți-ai putea dori de la un joc de noroc. De la avantajul scăzut al casei la varietatea de pariuri și opțiunile cu care vine echipată, aceasta se va ridica peste așteptările tale și-ți va prezenta într-o nouă lumină jocul de ruletă!