Fat Cat

Evalueaza Joc (621voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Te-ai întrebat vreodată ce ar face pisicile dacă ar avea foarte mulți bani? Joacă-te Fat Cat și află cum cheltuie drăgălașele animale munți de dolari și încearcă să pastrezi ceva și pentru tine. Fat Cat este un slot produs de WGS. Grafica este inspirată după desenele animate, iar ironia este la ea acasă. Pe lângă pisicile aristocrate are îți vor aduce multe câștiguri, vei mai regăsi și simboluri ca saci cu bani, munți de dolari și aur, dar și un majordom. Distreză-te cu Fat Cat chiar acum.

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi și 20 de linii de câștig. Modul de joc este acelașo ca pentru toate celelalte jocuri de păcănele. Alege linia pe care vrei sa joci, setează valoarea pariului și începe. Simbolurile obișnuite se vor regăsi și în acest slot, respectiv cifre și litere. Chiar dacă acestea nu sunt la fel de valoaroase, îți vor aduce în cont câțiva bănuți. Dacă dorești să câștigi sume considerabile tot ce trebuie să faci este să conectezi sacii cu bani, bacnotele, majordomul sau pisicuța. Câștigurile tale pot fi de 2.000 de ori mai mari dacă aliniezi 5 pisicuțe pe o linie de joc activă. Chiar dacă aceste simboluri sunt mai greu de aliniat ca cele obișnuite, merită osteneala.

fat-cat-jocuri-de-pacanele

Dacă ești un adevărat maestru al jocurilor de păcănele, Fat Cat îți oferă șansa să îți pui abilitățile la încercare. Simbolul scatter este dolarul și te poate îmbogăți cu foarte multe monezi. Cu 3 sau mai multe simboluri pe tamburi, vei declanșa o rundă bonus. Alege dintre cei 8 dolari de pe ecran și îți poți multiplica valoarea pariului de 1.000 de ori. Simbolul wild al jocului este Pisica Grasă. Folosește-l pentru a înlocui orice alt simbol în afară de cel scatter. Conectează câteva simboluri wild și poți câștiga un premiu care are valoarea de 5.000 de ori mai mare decât suma inițială a pariului tău.

Distreză-te cu Fat Cat și petrece multe ore de amuzament. Joacă-te și pune-ți abilitățile la încercare!