Eye of the Amulet

Evalueaza Joc (899voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Pornește într-o adevărată aventură alături de 2 exploratori și joacă Eye of the Amulet. Vei experimenta o atmosferă egipteană și te vei plimba printre piramide și scarabei. Eye of the Amulet este produs de iSoftbet si a fost lansat recent. Chiar dacă sloturile cu tematică egipteană sunt din ce in ce mai frecvente, jucătorii de păcănele au fost încântați de acest nou joc. Te poți distra oriunde cu Eye of the Amulet pentru că jocul este disponibil și pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Cum se joacă

Slotul are 40 de linii de câștig și 5 tamburi. După ce ți-ai ales linia pe care vrei sa joci și ai setat valoarea pariului ești gata să învârți tamburii. Vei întâlni cifre, litere, dar și artefacte din Egiptul Antic ca Sfinx-ul sau crucea egipteană. Odată aliniate, acestea te vor ajuta că câștigi bănuți. Crucea îți poate aduce de la 6-60 de coins, iar Sfinx-ul te poate îmbogăți cu până la 80 de bănuți.

eye-of-the-amulet-jocuri-pacanele-gratis

Simbolul wild al jocului este scarabeul auriu și poate înlocui toate emblemele din joc. Simbolul scatter este amuleta inscripționată BONUS. Trei sau mai multe amulete de acest fel activează free spins. Aliniază trei amulete și poți primi 5 spins sau conectează patru și vei caștiga 10 spins. Pentru 15 spins trebuie să aliniezi 5 simboluril scatter. Dacă în impul acestor runde reușești să conectezi 2 până la 5 amulete, vei primi intre 3 si 30 de jocuri gratuite.

În cazul în care dorești să pornești jocul bonus, tot ce trebuie să faci este să aliniezi 3 amulete. Roata egipteană este încărcată cu multe simboluri wild, multiplicatori și free spins. Dublează-ți șanșele de câștig cu această caracteristică a jocului. Vânturile din deșert se pot abate asupra ta și îți pot aduce mai multe câștiguri. Furtuna de nisip din Eye of the Amulet este încărcată cu multe surprize.

Descoperă împreuna cu cei 2 exploratori comorile Egiptului și distrează-te cu Eye of the Amulet!