European Roulette Joc ca la Aparate

Joacă unul dintre cele mai populare jocuri care au ținut publicul captiv de-a lungul tuturor celor aproape 400 de ani de existență. European Roulette îți va oferi cadrul perfect să exersezi și să câștigi cum nu ai mai avut ocazia până acum!

European Roulette

Evalueaza Joc (347voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ruleta este unul dintre jocurile de bază din marile cazinouri din zilele noastre care, deși învăluit în mister și povești fantastice, redă impecabil strălucirea unei experiențe fabuloase din Las Vegas. Joacă European Roulette din comfortul propriei tale locuințe și trăiește senzațiile pe care le puteai dobândi până acum doar în cadrul sălilor de jocuri!

European Roulette este, foarte probabil, unul dintre cele mai bune jocuri de ruletă oferite de NetEnt. Lansat la începutul anului 2017, acesta nu deține doar o tehnologie avansată, dar oferă și o grafică plăcută care îl face potrivit pentru a fi jucat pe o perioada lungă de timp. Aspectul său clasic te va teleporta într-un cazino de lux unde mizele sunt de ordinul sutelor de mii și unde doar persoanele foarte importante pot intra. Dar acesta nu este un motiv pentru a-ți face griji, dat fiind faptul că aici poți juca European Roulette complet gratuit. deși îl poți încerca și pe siteurile cazinourilor online pentru un depozit modest.

Cum poți juca jocul de ruletă gratis European Roulette?

Ruleta a fost considerată pentru mult timp ca fiind jocul diavolului. Dat fiind că jucătorii erau prost informați despre modul în care aceștia puteau paria, își asumau riscuri inutile sau pur și simplu aveau ghinion, a adus acest renume nefavorabil jocului. La toate acestea s-a adăugat și faptul că ruleta are un total de 37 de numere pe care se aplică mai multe sisteme de pariere, astfel ajungând de la 50% șanse de a câștiga, la 2.7%. Desigur, cu cât mai mici șansele, cu atât mai mari câștigurile, dar puțini sunt cei care se avântă într-o astfel de aventură. Dar nu suntem aici să îți descriem întreaga filosofie a acestui joc controversat ci să-ți relatăm modul în care poți juca European Roulette.

Unghiul din care jucătorul asista la acțiune este perfect pentru ca acesta să cuprindă cu vederea toate elementele de maximă importanță. Astfel, în jumătatea inferioară se poate observa masa pe suprafața căreia se află tabela cu numere, respectiv pariuri, pe când jumătatea superioară este predominată de ruleta propriu-zisă.

Pentru a juca, nu trebuie decât să îți alegi valoarea pariului și să depui jetoanele pe căsuțele pe care vrei să pariezi. Vei observa curând că pe stânga și pe dreapta jetoanelor există mai multe butoane circulare. Cele din stânga sunt pentru a oferi informații și statistici despre joc și evoluția lui în timp ce cele din dreapta influențează direct modul de pariere. Așadar, pentru a nu te încurca în ele:

 • 2x – dublează pariul anterior;
 • săgeata cu semicerc care indică în jos – revine la penultimul pariu;
 • X – anulează întregul pariu;
 • săgeata în cerc – repetă pariul din ultima rundă;
 • i-ul prelungit sub formă de cerc – dă startul rotirii ruletei și oprește pariurile în timpul în care bilă se învârte.

Mai departe, totul e simplu! Sistemul de plăți și pariere sunt același ca la toate ruletele Europene/ Franțuzești, deci nu va trebui să îți schimbi în nici un fel modul în care ai jucat până acum.

Dacă, prin absurd, ți se pare că European Roulette de la NetEnt are o atmosferă prea clasică sau sobră și decizi că vrei să încerci ceva cu un boom de culoare, atunci îți recomandăm cu încredere Neon Roulette. Acest joc marca Fugaso te va scoate din cotidian prin intermediul tuturor culorilor care îl caracterizează, dar și prin prisma interfeței și a modului în care poate fi jucat. Este doar o recomandare, dar cu siguranță îl vei îndrăgi odată ce ajungi să îl încerci!

Și cu asta am ajuns la final! European Roulette este un joc adresat persoanelor care nu vor să-și părăsească comfortul propriei locuințe, dar cu toate acestea abia așteaptă să joace la ruletă într-o manieră grandioasă. Dacă și tu te încadrezi în acest profil, nu ezita să plasezi un pariu chiar acum!