Easter Island Gratuit

Pornește într-o călătorie spre Insula Paștelui și aliniază simbolurile cât mai bine pentru a obține combinații câștigătoare!

Easter Island

Evalueaza Joc (577voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Compania Yggdrasil bucură amatorii de jocuri de păcănele ca la aparate cu Easter Island, un slot cu multe caracteristici. Fă o călătorie pe Insula Paștelui și alături de două statui vei putea obține nenumărate câștiguri. Animațiile sunt rafinate și colorate, iar sunetele sunt atât de autentice încât vei avea impresia că statuile vorbesc cu tine. Acum te poți juca gratuit Easter Island. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi. Doar deschide jocul și bucură-te de atmosferă.

Cum se joacă

Setează valoarea pariului și apasă butonul Spin pentru a începe jocul. Slotul are 5 tamburi, 3 rânduri și 27 de linii de câștig. Simbolurile pe care le vei regăsi pe tamburi reprezintă animale colorate și simboluri de pe cărți.

Easter-Island-jocuri-gratis-ca-la-aparate

Cel mai profitabil dintre simbolurile obișnuite este pasărea roșie care te poate îmbogăți cu mulți bănuți. Simbolul Wild al jocului este masca aurie și poate apărea pe tamburul 2 sau 4 și te ajută să formezi combinații câștigătoare. Dacă reușești să aliniezi 3 simboluri de același fel, vei pute obține un free spin, iar semnul tău va fi înlocuit de altele la fel. Cu cât conectezi  mai multe simboluri de același fel, cu atât vei câștiga mai multe free spins și mult mai mulți bănuți.

Pătrunde într-o atmosferă inedită cu jocul de păcănele ca la aparate Easter Island. Dacă îți place să te joci oriunde ai fi, te vei bucura să afli că acest joc este disponibil pe telefonul mobil și pe tabletă. Distreză-te la maximum cu Easter Island.