Dragon Wins

Evalueaza Joc (661voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Intră într-o poveste cu dragoni și joacă-te jocul de păcănele Dragon Wins. Cei patru dragoni te vor ajuta să nimerești combinații câștigătoare și îți vor oferi ore de amuzament. Slotul are o grafică de înaltă calitate, iar simbolurile sunt așezate pe o placă din piatră. Dragon Wins este produs de NextGen și sigur te va face să te bucuri de hobby-ul tău. Partea cea mai bună este că nu trebuie să fii neapărat în  fața calculatorului pentru a te juca. Dragon Wins merge perfect și pe telefonul mobil astfel încât te poți distra oriunde ești.

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi și 40 de linii de câștig. Gama de simboluri include 4 dragoni de culori diferite și pietre prețioase. Încearcă să nimerești cele mai bune combinații și să te simți bine. Alege linia pe care vrei să joci, setează pariul și începe jocul.

dragon-wins-jocuri-de-pacanele

Fiecare dragon are in dreptul său câte o bară colorată, care atunci când se umple îți poate oferi foarte multe surprize. Formează combinații câștigătoare cu un anumit dragon și te poți bucura de stacked dragons, expanding dragons, dragon reels și multe altele. Jocul mai are o caracteristică interesantă, rescpectiv runda de Spins. Acestă rundă bonus este împărțită în două:

  • More Wilds Games: Primești 10 sau 15 spins cu care te poți juca. După fiecare rotire, anumite simboluri vor deveni wild. Poți declanșa din nou această rundă cu un maximum de 30 spins.
  • The Wild Reels Free Games: În această rundă poți să primești de la 5 la 10 spins. La fiecare rotire, 3 tamburi vor deveni wild. Asta te va ajuta să câștigi mai mulți bănuți.

Dacă aliniezi 3 sau mai multe simboluri scatter, o să declanșezi runda bonus. Simbolul wild al jocului este iconița inscripționată chiar așa. Aliniază 5 simboluri scatter și poți primi banuți care valorează de 20 ori mai mult decât pariul tău. Dintre simbolurile obișnuite, cel mai bun este cel al dragonului roșu. Aliniază 5 dragoni roși și te poți îmbogăți cu monezi care au valoarea de 250 de ori mai mare ca pariul tău.

Dragon Wins te așteptă să te bucuri de hobby-ul tău chiar acum. Joacă chiar și de pe telefonul mobil și distreză-te cât de mult poți.