Blaze of Ra - Joaca Gratuit!

Dacă îți plac jocurile de aparate inspirate de civilizația egipteană, Blaze of Ra este perfect pentru tine. Joacă-te gratuit cel mai nou slot de la Push Gaming!

Blaze of Ra

Evalueaza Joc (552voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Joacă-te gratuit jocul de păcănele ca la aparate Blaze of Ra! Slotul este produs de Push Gaming și este ideal pentru după-amieze pline de relaxare. Îl vei cunoaște pe însuși Zeului Soarelui și te vei bucura de multe ore de amuzament. Efectele grafice și sonore sunt de înaltă calitate așă că vei avea impresia că ești chiar în Deșertul Sahara în căutare de comori. Simbolurile întregesc tematica și oferă o atmosferă autentică.

Cum se joacă

Jocul are 5 tamburi și 40 de linii de câștig. Setează valoarea pariului, apasă butonul Spin și începe distracția. Încearcă să aliniezi cât mai multe simboluri pentru a obține combinații câștigătoare.

Blaze-of-Ra-jocuri-de-pacanele-ca-la-aparate

Simbolul Wild al jocului este chiar zeul Ra, păsărea aurie, și înlocuiește toate celelalte simboluri în afară de cel Scatter. Simbolul Scatter al jocului este scarabeul și dacă reușești să conectezi minimum 3 simboluri de acest fel, vei declașa runda bonus unde vei putea primi free spins. Fii gata să te distrezi într-o atmosferă unică cu acest joc de aparate ca la păcănele. Slotul are și opțiunea autoplay.

Blaze of Ra este ideal pentru tine dacă îți plac jocurile cu tematică egipteană. Partea bună este că slotul este disponibil și pe telefonul mobil sau tabletă, așa că te vei juca oriunde ai fi. Deschice slotul, învârte tamburii și distrează-te!