Big Win Cat

Evalueaza Joc (914voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Produs de compania Play’n Go, Big Win Cat va fi indragit imediat de toți jucătorii. Tematica este una de inspirație asiatică, iar sunetele și grafica jocului te vor transpune înt-un autentic magazin oriental. Distrează-te chiar acum și incepe să joci Big Win Cat. Partea bună este că îl poți juca și pe mobil și te poți bucura de hobby-ul tău oriunde.

Cum se joacă

Slotul are 5 linii de câștig și 3 tamburi. Poate părea tradițional la prima vedere, dar Big Win Cat nu este orice simplu joc de păcănele. Alege linia de câștig și apasă butonul Spin. Rolele vor începe să se miște și dacă nimerești câteva simboluri norocoase poți câștiga foarte mulți bănuți. Simbolul Wild al jocului este chiar pisica alba care te întâmpina încă de la început. Simbolul wild va completa combinațiile câștigătoare, atunci când înlocuiește alte simboluri.

big-win-cat-jocuri-pacanele-gratis

Atunci când aceleași simboluri apar pe doi tamburi, te poți bucura de o alta rotire. Dacă vei reuși să completezi toți cei 3 tamburi cu același simbol, Big Win Cat are o surpriza pentru tine. Vei declanșa Roata Multiplicatoare ( Wheel of Multipliers) care îți poate aduce și mai mulți bănuți. Pe roata sunt menționați mai mulți multiplicatori, de la x2 până la x10. Odată ce roata nimerește pe un anumit multiplicator, numărul respectiv îți va crește banii. Câștigurile pot fi foarte mari aici și poți ajunge să îți mărești banii pariați de 800 de ori. Asta va crește și numărul de bănuți pe care poți să îi caștigi la o rotire, număr care poate ajunge până la 400 de monezi.

Simbolurile din Big Win Cat îți vor aduce aminte de tot felul de obiecte decorative din magazinele asiatice. Vei întâlni clopeței cu funde albastre, săculeți din mătase, evantaie cu flori, purcei, țestoase, monezi de aur, jucării cu pisici și peștișori aurii. Noul slot de la Play’n Go îți va oferii momente de distracție garantată!