American Roulette Joc ca la Aparate

American Roulette îți oferă posibilitatea de a-ți exersa abilitățile de a deveni un expert al jocurilor de ruletă. Încearcă varianta gratuită a jocului ca la aparate American Roulette!

American Roulette

Evalueaza Joc (85voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă ești în căutarea unui joc de ruletă, atunci căutarile tale au luat sfârșit. Intră și joacă American Roulette și lasă-te purtat de val.

Chiar dacă nu ai mai jucat până acum, nu îți face griji. Acest joc de ruletă te va ajuta să acumulezi diverse abilități care treptat te vor face să joci precum un profesionist. Nu trebuie să îți creezi un cont sau să depozitezi bani, ceea ce face acest joc sa fie ideal pentru un începător.

American Roulette este asemănător cu orice joc de ruletă, la care a fost adăugate câteva îmbunătațiri. Numărul 00 a fost introdus la roată și pe tablă. Astfel, sunt 38 de numere în total, numerotate de la 00 la 36.

Cum se joacă

Cu American Roulette te vei distra la maxim. Regulile sunt simple și așteaptă-te să ai parte de un câștig garantat.

Selectează suma pe care vrei să o pariezi, folosind chipsurile ce au o valoare de la 1$ până la 100$. După ce ai ales suma dorită, alege numărul care crezi ca va fi câștigător și învârte roata. Suspansul este la maxim cât timp roata se mișcă.

În plus, poți alege mai multe numere, pentru a-ți dubla șansele de câștig. Simplu ca bună-ziua!

Este posibil să ți se pară greu la început, dar cu cât vei juca mai mult, cu atât o să devină mai ușor și mai interesant. Așadar, creează-ți o strategie și distrează-te la maxim!