American Roulette Joc ca la Aparate

Dacă nu ai uitat de zilele bune în care jucai în cazinouri și pariai după pofta inimii, atunci cu siguranță te vei bucura să afli că American Roulette este omologul din online a acelor timpuri. Alege-ți jetonul preferat, pariază și câștigă!

American Roulette

Evalueaza Joc (130voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Deși mare parte dintre fanii ruletei preferă Ruletă Franțuzească/Europeană, există foarte mulți jucători care preferă să-și asume un risc în plus pentru un câștig mai mare. De aceea NetEnt a acceptat provocarea și a creat American Roulette, un joc care surprinde Ruleta Americană în toată splendoarea sa.

Când afară e frig, plouă sau doar nu vrei să ieși din casă, dar totodată vrei să te bucuri de magia jocurilor de noroc, producțiile marca NetEnt s-ar putea să fie răspunsul perfect la nevoile tale. Deși, de pe mâinile inginerilor acestui dezvoltator au ieșit jocuri precum Jacks or Better Double Up sau Roulette Advanced, astăzi vom vorbi despre minunatul American Roulette. Acest joc le oferă tuturor celor care îl încearcă o experiență de neegalat, de la întregul aspect și design intuitiv, până la vocea din joc care face modul de joc cu mult mai ușor și fluid.

Dar, ce reprezintă cu adevărat Ruleta Americană? Știm cu toții că ruleta își are originile în Franța secolului 18, când matematicianul Blaise Pascal a introdus o primă versiune primitivă a ceea ce cunoaștem în zilele noastre că fiind Ruleta Europeană. De acolo, jocul a fost preluat peste ocean de către coloniști, dar modificat prin adăugarea unei căsuțe adițională 00 pentru a-i schimba și micșora șansele de câștig. Chiar dacă Ruleta Americană reprezintă o provocare și totodată un risc, aceasta nu duce lipsa de doritori ce vor să o încerce, de altfel, americanii o preferă mai mult pe aceasta în defavoarea celei ceva mai simple.

Cum poți juca jocul de ruletă gratis American Roulette?

Dacă te întrebi cum poți juca American Roulette, află că nu există nici un fel de reguli complicate, aceeași modalitate clasică aplicându-se și în cadrul sau. De asemenea, acesta a fost dezvoltat de NetEnt, unul dintre cei mai bine cotați producători de jocuri de noroc. Așadar, la ideea de baza a jocului se adaugă și calitatea incontestabilă oferită de renumele companiei.

Presupunând că ai o idee deja formată despre felul în care trebuie să joci la ruletă, este momentul să discutăm despre butoanele pe care trebuie să le apeși și informațiile de care trebuie să ții cont. În principiu, din moment ce unghiul din care jucătorul privește este unul frontal, ecranul este separat pe din două. În jumătatea superioară se poate observa ruleta și elemente din fundalul luxuriant, în timp ce pe jumătatea inferioară se desfășoară masa pe care apare tabela cu pariuri. Acum, sub această tabela vei observă o multitudine de butoane, așadar, ne vom referi la ele drept “bord de comandă”. Acest bord este împărțit în trei: stânga, central și dreapta. Cele 4 butoane din stânga deschid mici chenare cu informații referitoare la statistici, pariuri și câștiguri. Trecând mai departe, următoarele 5 butoane amplasate central sunt de fapt jetoane care pot fi folosite pentru a paria. Și într-un final, cele 5 butoane din dreapta au rolul de a:

 • dublă toate pariurile – 2x;
 • reveni la penultimul pariu – săgeata în semicerc care indică în jos;
 • anula toate pariurile – X;
 • reutiliza pariul din rundă precedentă – săgeata în cerc;
 • da drumul bilei în ruletă – i-ul stilizat în formă de cerc.

Probabil că acum că știi ce rol îndeplinesc toate aceste butoane, îți este mai ușor să le întrebuințezi. De la amplasare până la scopul pe care îl servesc, toate au fost implementate pentru a te ajuta și a-ți ușura experiența. Dar, pe lângă ele, tot implementată în același scop este și tabela din dreapta ruletei. Ea conține atât numerele fierbinți (hoț numbers) și reci (cold numbers) cât și un mic istoric al ultimelor căsuțe în care a aterizat bila.

Cam acestea ar fi detaliile pe care trebuie să le cunoști despre jocul propriu-zis. În plus, îți aducem la cunoștință că aceasta este doar o variantă gratis pentru American Roulette din cadrul căreia nu poți retrage fonduri, dar pe care o poți folosi pentru antrenament sau pentru distracție. Dar nu fi dezamăgit, dacă plănuiai să faci niște bani jucând-o, află că o poți găsi pe siteurile marilor cazinouri online din România.

Poate că Ruleta Americană este jocul diavolului prin prisma tuturor posibilităților sale de pariere, dar pentru noi este doar o provocare pe care o acceptăm cu fruntea sus. Nu știm tu ce părere ai, sau dacă ți-ai format una până acum, dar în opinia noastră, nimic nu poate fi mai intrigant și distractiv decât momentul în care bila se potrivește cu pariul nostru.