Age of Troy pacanele gratis. Joaca acum!

Age of Troy este un joc de pacanele inspirat din filmul cu aceelasi nume, in care regasiti simboluri precum sabii, gladiatori si coifuri. Acest joc spectaculos detine o interfata cu 5 tambururi, 20 linii de plata si 2000 puncte cu care te poti distra toata ziua

Age of Troy

Evalueaza Joc (890voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Age of Troy este un joc de păcănele online gratuit care vine cu imagini incredibile care îți vor aminti  de acest oras antic. Întoarce-te in timp și descoperă perioada faimosului oras Troia. Jocul este disponibil și pe telefomul mobil. Jocul este produs de EGT. Age of Troy este un joc ca la aparate cu 20 de linii de câștig și 5 role.

Cum se joacă

Un simbol templu reprezintă simbolul scatter, în timp ce calul de lemn (calul troian) este simbolul wild. Jucătorilor li se cere să își aleagă miza înainte de inceperea jocului. Când joci gratuit online Age of Troy ai aces și la rundele de rotiri gratuite care sunt declanșate când prinzi pe role cel puțin 3 simboluri scatter.

age-of-troy-jocuri-pacanele-gratis

Age of Troy recompensează jucatorii cu runde de 12 rotiri gratuite atunci când pe role se opresc simbolurile wild. Jocul beneficiază și de o rundă cu jackpot misterios precum și o rundă de pariu care te va ajuta jucatori sa îți dublezi câștigul dacă îți dorești acest lucru.

Slotul online Age of Troy oferă o experiență grafică superioară și este foarte captivant. În acest slot cu tematică istorică de la EGT poți urmări simboluri precum: o vaza, un coif, vapoare, și monede de aur. Jocul a fost structurat foarte bine și are o interfață bine creată. Calul Troian este simbolul wild și poate înlocui celelalte simboluri. În același timp, nu există o posibilitate de câștiguri multiple. Rotirile gratuite sunt oferite jucătorilor când prind cel puțin 3 simboluri scatter pe role. Dacă vrei să încerci și alte jocuri similare îți recomadâm să încerci și Royal Secrets sau Egypt Sky, tot de la EGT. Acest aparat de joc de la EGT nu oferă un potențial uriaș de câștig. Jocul are perioade lungi fără runde câștigătoare. O grilă de câștiguri mai generoasă ar fi făcut acest joc mult mai memorabil pentru jucători. Acest slot cu 5 role oferă teoretic 96% returnare către jucatori. Un jackpot de 1.000 de fișe este ținta principala a celor care joacă acest joc.

Este minunat să trăiești atmosfera antică a faimosului oraș Troia. Oferit de acceași companie este și jocul The explorers.