American Poker 5

  • Producator:

  • Simbol Scatter: No

  • Rotirea automata: No

  • Progresiv: No

  • Linii de Castig: 1

  • Tema Jocului:

American Poker V este o adevarata incantare pentru jucatorii de poker. Acest joc de aparat de tip slot gratuit marca Wazdan iti va oferi distractie maxima. Jucatorii vor fi surprinsi de rundele mini bonus si de premiile uriase. Un pachet de 52 de carti de joc este prezentat in acest joc, alaturi de joker. Aceasta carte poate inlocui orice alta intr-o Chinta Roiala. Jucatorul poate castiga pana la x800 din pariul plasat atunci cand are o Chinta Roiala cu pariu maxim.

Daca vrei sa traieste o experienta reala a poker-ului, acest joc este ideal. Jocul are un jackpot progresiv ce poate aduce castiguri mari. Grafica si efectele sonore fac experienta jocului si mai placuta. Runda mini bonus din acest joc ca la aparate gratis aduce recompense peste asteptari, si face diferenta intre acest joc si jocul „American Poker Gold”.

Tema jocului este poker-ul. Pariurile pot fi verificate in partea de jos a ecranului. Jucatorii pot paria incepand cu 1 credit, pana la mamximul de 1000 de credite. O mana cu 2 perechi este cea mai mica valoare din joc. Castigurile mari vin cu: culoare, full house sau chinta. O mana cu 4 carti la fel poate surprinde jucatorul cu castigurile oferite. Cea mai de valoare mana este mana cu 5 carti la fel.
Mana cu 5 carti la fel ofera un castig de x800 din pariul plasat de jucator.

Ai grija si la mini jackpot. Acest mini bonus este cea mai impresionanta caracteristica a jocului si ofera premii pentru fiecare pereche de J afisata.

O pereche de Q va ajuta la incasarea premiului. Runda bonus incepe cu 5 credite si nu poate fi mai mare de 20.