Burning Hot

  • Producator:

  • Simbol Scatter: No

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig: 5

  • Tema Jocului: Pacanele cu fructe

Daca preferati ca jocurile de pacanele sa prezinte un amestec de simboluri retro cu simboluri norocoase dar și cu fructe, atunci „Burning Hot” de la EGT (Euro Games Technology) este unul dintre cele mai tari sloturi pe care le veți juca anul acesta.

Puteți câștiga o mulțime de premii, de patru și cinci cifre,  care permit rotiri de fructe, cum ar fi pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi, în timp ce Lucky 7, Lucky Stars și 4-Leafed Shamrocks sunt doar câteva dintre simbolurile norocoase pe care le intalniti in acest joc de pacanele.

De acest joc de pacanele cu adevărat fierbinte, se pot bucura toti jucatorii de pacanele, deoarece există o mulțime de pariuri de credit și valori de credit, care se combina in asa fel incat sa se potrivească preferințelor dvs. personale.

Puteți chiar să jucați Burning Hot de pe dispozitivul dvs. mobil preferat ori de câte ori preferati.

În timp ce acest joc de pacanele online este destinat în primul rând jucătorilor care preferă actiunea, oferindu-le elemente grafice exceptionale. Este încântător să  urmăriți toate simbolurile preferate care izbucnesc în flăcări ori de câte ori fac parte dintr-o linie câștigătoare.

Incercati-va norocul!

In acest joc există o abundență de simboluri cu fructe cum sunt cireșe, portocale, lămâi și prune care pot plăti premii de până la 2.000 de monede. Cu toate acestea, Lucky 7 se află în partea de sus a listei de simboluri cu un premiu de până la 60.000 de monede.
Jocul are, de asemenea, 3 simboluri Burning Hot Bonus pe care trebuie sa le găsiti:  si anume  Steaua împrăștiată, Semnul împrăștiat al dolarului și Lucky 4-Leafed Shamrock.

Steaua împrăștiată vă poate uimi cu victorii de până la 2.000 de monede pentru doar 3 stele, în timp ce 5 x

Dolarul împrăștiat vă poate câștiga până la 10.000 de monede.

Între timp, Trifoiul cu Lucky 4-Leafed este simbolul Wild al jocului și va înlocui toate celelalte simboluri de bază pe rolele 2, 3 și 4

Dacă va considerati un vânător serios, veți dori să vă luați premiile din caracteristica Double-Up Gamble, unde daca preziceti corect dacă o carte de joc va fi roșie sau neagră, va dublati premiul.

Cu toate acestea, puteți încerca și dublați premiul de 5 ori, ceea ce înseamnă că puteți transforma chiar și un premiu de 2.000 de monede într-un premiu de 64.000 de monede.