Plenty on Twenty Păcănele Gratis

Acesta este un joc de pacanele online clasic si popular în cazinourile din Europa, cu are 20 de linii de plată, care face deliciul pasionatiilor de pacanele online

Plenty on Twenty

Evalueaza Joc (924voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Plenty on Twenty este unul dintre cele mai faimoase şi jucate jocuri la aparate online din toată lumea. Se aseamănă cu alte jocuri de pacanele online clasice, şi este o copie virtuală a unui joc ca la aparate furnizat de Novomatic pentru a satisface jucatorii online. Disponibil și pe telefonul mobil.

Plenty on Twenty are la bază un design clasic care este îmbinat și cu cel modern. Are 5 role de joc, dar un număr incredibil de mare de linii de câștig, respectiv 20. Plenty on Twenty îți oferă bonusuri profitabile și opțiuni de joc inedite. Este pe primul loc în topul aparatelor online a multor jucători pasionați. La fel ca majoritatea jocurilor ca la aparate ,furnizate de Novomatic, Plenty on Twenty are multe simboluri scatter şi wild care vă vor oferi destule şanse de a obţine combinaţii câştigătoare şi câştiguri mari.

Învârte fructele jucăuțe și câștigă mulți bani datorită bonusurilor.

plenty-on-twenty-joc-online-casino

Cum se joacă

Scopul tău este să nimerești pe aceeași linie de câștig, 3, 4 sau 5 simboluri identice, de la stânga la dreapta. Alege linia de câștig și plasează pariul. Poți modifica suma folosindu-te de butoanele – și + de sub BetLine. Fructele de pe panou sunt animate, iar dacă nimerești trei cirese pe același rând poți câștiga bănuți. Cu cât pariul este mai mare, cu atât banii vor fi mai mulți. Simbolul scatter este reprezentat de steluță. Dacă nimerești minim 3 steluțe pe o linie vei putea câștiga bănuți, dar dacă poți să ai 5 steluțe pe linie, vei câțtiga jackpotul de 50.000. Simbolul wild al jocului este cifra 7. Șaptele norocos îți poate aduce câțtiguri mult mai mari de 50.000 de bănuți. Tot ce trebuie să faci este să nimerești 5 cifre de 7 pe o linie de câștig. Acest simbol poate înlocui orice altă carte în afară de steluță.

Distreză-te cu acest joc clasic de păcănele. Plenty on Twenty este răspunsul perfect dacă ești în căutare de jocurile clasice de cazino. Incearca si Amazing Stars.