Amazing Stars Pacanele noi gratis

Numără-ți stelele norocoase! Există două jackpot-uri progresive pentru a va captiva cand faceți o rotire a slotului Amazing Stars de la software-ul Novomatic.

Amazing Stars

Evalueaza Joc (361voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Nu ezita să încerci jocul de păcănele online cu șeptari Amazing Stars

Folosește-ți steaua norocoasă și încearcă acest nou joc lansat în 2015. Amazing Stars a fost lansat de Novomatic acum doi ani și este un joc de cazino cu simboluri fructate. Merită jucat datorită jackpoturilor progresive pe care le oferă, dar și a altor opțiuni de-a dreptul explozive. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Amazing Stars este un joc cu 5 role și cu 5 linii de câștig. Poți alege să ai toate cele 5 linii active sau doar una singură. Alegerea este în mâinile tale. Steaua norocoasă este a ta. Valoarea pariului per linie este între 8 și 2.000 de bănuți. Pe de-o parte poți juca câteva runde riscante și să pui pariul la cote maxime, dar pe de altă parte, poți câștiga 10.000 de bănuți doar din simplele simboluri cu fructe. Toate câștigurile sunt disponibile pe una dintre liniile de câștig și vor multiplica valoarea pariurilor doar pe aceea linie. Valoare cea mai mică o au cireșele, lamâile, portocalele și prunele. Pepenii și strugurii au o valoare mult mai mare, fiecare te va recompensa cu pariul pe linie x 400.

Jackpotul progresiv pot să îl câștigi numai dacă ai câștigat înainte Steluța Norocoasă sau Red Retro 7. Aliniază cinci cifre de 7 și obține Red Retro 7 și vei fi recompensat cu bănuți. De asemenea, ai o șansă în plus la jackpot. Pentru a câștiga jackpotul trebuie să umpli rolele cu 15 steluțe. Șansele tale de a face asta vor crește odată cu rundele bonus. Acestea le vei obține dacă vei alinia 3 steluțe pentru a primi 10 runde bonus. Steluța Norocoasa va multiplica pariurile de pe toate liniile, având în vedere că nu are nicio restricție și nu trebuie să apară pe o linie anume.

Amazing Stars este un joc automat inclus care oferă rotiri gratuite odată cu alinierea steluțelor. Îți plac jocurile cu simboluri fructate? Sigur te vei bucura de câteva fructe animate cu Plenty on Twenty.