Marco Polo jocuri noi ca la aparate

Mulți exploratori au pornit din pacate pe drumul greșit din care risca sa nu se mai întoarcă niciodată, așa că asigurați-vă că nu faceți si voi aceeași greșeală. Alegeți să jucați 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată și apoi rotiți aceste 5 role pentru a descoperi o bogăție de simboluri câștigătoare de premii si distractie!

Marco Polo

Evalueaza Joc (482voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul Marco Polo este un joc clasic ca la aparate. Retrăiește aventurile lui Marco Polo și pleacă în căutarea bogățiilor. Vei fi recompensat dacă o să reușești să gasești cele mai valoroase simboluri. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Jocul de păcănele Marco Polo are 9 linii de câștig și 5 role. Bugetul de plecare este de 1.000 de puncte. Miza maximă pe linie este de 100 de puncte, deci rezultă o miză maximă pe linie de 700 de puncte. Alege să joci pe liniile 1,3,5,7 sau 9. Setează pariul și apasă butonul Start. Observă cum se rotesc rolele și cum îți aduc simboluri câștigătoare. Construiește-ți averea pas cu pas.

marco-polo-jocuri-online-ca-la-aparate

Numerele și literele îți vor aduce 20.000 de bănuți, iar hărțile, un total de 50.000 de bănuți. Dacă reușești să aliniezi cuferele pline cu bogății vei primi până la 75.000 bănuți. Găsește-l pe însuși Kublai Khan și pregătește-te să fi recompensat cu 200.000 de bănuți. Cel mai mare premiu este de 500.000 de bănuți și îl poți primi dacă îl salvezi pe tatăl lui Marco Polo. Poți beneficia și de simboluri scatter  și wild. Cele doua cămile îți pot oferi free spins sau multiplicatori care te vor îmbogăți.

Jocul Marco Polo este un joc foarte îndrăgit de jucătorii de păcănele din toata lumea, deci nu ezita să îl încerci!

 

 Joacă-te și Columbus Deluxe.