Columbus Deluxe pacanele

Super jocul gratis online de pacanele Columbus Deluxe a fost denumit astfel în onoarea bine-cunoscutului navigator, colonizator și explorator european Christopher Columb. Acest joc cu aparate te scufundă în lumea nelimitată a călătoriilor, pe măsură ce cunoști soarta acestui faimos explorator.

Columbus Deluxe

Evalueaza Joc (784voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele Columbus Deluxe este o versiune îmbunătățită a jocului gratis de aparate Columbus. Produs de Novomatic, jocul are o grafica și caracteristici de joc sunt mult mai bune. Pot apărea chiar și simboluri adiționale. Navighează împreună cu marele explorator și ajută-l să descopere America. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Slotul are 5 role și 10 linii de câștig. Simbolurile scatter sunt în număr de 3 și reprezintă cele 3 nave cu care exploratorl a plecat în expediție, Nina, Pinta și Santa Maria. Dacă reușești să conectezi 5 simboluri cu exploratorul Columb vei câștiga un jackpot de 50.000 de bănuți.

columbus deluxe joc online ca la aparate

Pariul maxim pe rotire trebuie să fie de 100 de bănuți. Aliniază 3 simboluri scatter și poți să primești 10 free spins. Ordinea nu poate să fie aleatorie. Nina trebuie să fie pe prima linie, Pinta pe a 3-a și Santa Maria pe a 5-a linie. Simbolurile scatter se transformă în extra wilds în timpul rotirilor gratuite. Pariază și distrează-te.

Multe casinouri online pe care le veți găsi vă vor cere bani, o înregistrare sau măcar să descărcați vreun software de pe site-ul lor pentru a putea juca acest joc. Website-ul nostru este diferit de toate acestea și vă vin în ajutor oferindu-vă să jucați fără bani reali. Delectați-vă cu jocuri aparate de pe website-ul nostru fiindcă nu vă vor fi puse nici un fel de restricții sau limite.

îți place să pleci în căutarea comorilor ascunse? Încearcă și jocul de păcănele The explorers.