Magic 81 Lines joc de pacanele

Acest joc este perfect pentru fantezia jucătorilor din cauza caracteristicilor originale ale coloanelor și a modului unic în care jocul se desfășoară.

Magic 81 Lines

Evalueaza Joc (706voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Magic 81 este un joc de păcănele de la Novomatic. Îți oferă șanșa să câștigi într-o manieră diferită. Jocul Magic 81 Lines îți oferă un cocktail de fructe și simboluri norocoase. Încearcă să le aliniezi și să obții cele mai mari premii. Jocul este disponibil și pe telefonul.

Cum se joacă

magic 81 lines jocuri online de pacanele gratis

Magic 81 Lines este un joc de păcănele cu 5 role și îți oferă 81 de feluri de a câștiga. În acest joc nu aveți linii de plată active ca alte jocuri. Pariurile de aici sunt acceptate pe bază de rotație. Datorită acestui aspect va trebui doar să setezi suma totală a pariului. Poți face asta folosindu-te de butoanele din josul paginii. Startul se bazează pe funcția Allay – puteți vedea scrisul Allay pe fiecare parte a capetelor de joc. Funcția Allay nu este altceva decât combinația câștigătoare, formată din simbolurile care se regasesc pe roțile alaturate.  Aceste simboluri vor fi calculate din stânga la dreapta.

Dacă reușești să conectezi 5 simboluri de 7 vei putea câștiga premiul cel mare. Vei primi un multiplicator de x160 care te poate îmbogăți cu mulți bănuți. Simbolul wild este log-ul jocului. Poate înlocui orice alt simbol în afară de simbolul scatter. Va apărea din când în când pe role.

Acesta este unul dintre lucrurile unice la acest joc de pacanele. Poți încerca și jcoul de păcănele Sizzling 6.