Sizzling 6 cel mai nou joc de pacanele de la Novomatic

Sizzling 6 este un joc nou de pacanele de la Novomatic ce ofera o gama larga de posibilitatii de castig, fata de cele clasice de 5x3 cu care jucatorii sunt deja familiarizati

Sizzling 6

Evalueaza Joc (506voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Sizzling 6 este un joc de pacanele clasic de la Novomatic, care imbunatateste gama de posibilitati de castig, pentru ecranul clasic de 5×3 cu care majoritatea jucatorilor sunt familiarizati. Pe cele 6 coloane cu 5 linii se regasesc simbolurile clasice de sloturi cum sunt fructele si numarul 7, la care se adauga acum Jockeri ca si simboluri speciale, sau stele de aur care sunt dispersate, dar care iti vor aduce castig indiferent de pozitia lor de pe ecran.

Îți plac mașinile cu fructe in care poti gasi simbolurile retro preferate, cum ar fi  7, pepeni și cireșe, dar cu toate acestea, te găsești mereu în căutarea unui joc de pacanele care oferă ceva diferit și ceva în plus?
Ei bine, nu mai așteptați, deoarece acest joc de pacanele de la Novimatic “Sizzling 6” cuprinde tot ce iubitorii genului isi doresc de la jocurile retro și la sloturile 3D moderne, dar într-o singură combinație glorioasă. Sizzling 6  are, de asemenea, un câștig mare de simboluri retro, un Bonus Wild Joker, un Bonus Star Scatter și o caracteristică Gamble.
Chiar dacă are toate acestea adăugate extra, Sizzling 6 oferă si o varietate de mize pentru a se potrivi tuturor tipurilor de jucători de slot, indiferent dacă vă place să jucați pentru mize mici si obișnuite, sau vă bucurați de o seriozitate mare.

O parte din farmecul sloturilor retro este infatisarea lor de modă veche, iar mulți jucători de sloturi nu se vor plictisi niciodată de acest aspect clasic.