Fruit Smasher

Jocul de pacanele Fruit Smasher ofera o schimbare interesantă pentru iubitorii jocurilor clasice de fructe avand si caracteristici bonus extraordinare precum și animații extreme.

Fruit Smasher

Evalueaza Joc (750voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Fruit Smasher este, probabil, singurul slot video care are loc într-o fabrică de ambalare. Chiar dacă sună ca un joc clasic de păcănele cu fructe, Fruit Smasher are animație modernă, potrivită zilelelor noastre. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

fruit smasher jocuri gratis ca la aparate

Jocul are 5 role și 10 linii de câștig. Îți permite să aliniezi simbolurile ori de la stânga la dreapta, ori de la dreapta la stânga. Vei recunoaștele fructele delicioase: cireșe, pere, lămâi, ananași, căpșuni, portocale, pepeni și fructe de pădure. Jocul are două tipuri de simboluri wild. Unul dintre ele este pătratul cu simbolul ”?”. Aliniază-l cu alte simboluri și îți va mări câștigurile de 2x, 3x, 5x, 7x sau chiar de 10x. Simbolurile wild care cad oriunde pe rolă, îți vor aduce un re-spin. Apoi, simbolul cade pe următoarea linie și vei primi iar un bonus. Tot așa până când simbolurile wild dispar de pe ecran.

Fructul Smasher ar putea părea o mașină de fructe pentru un pub vechi, dar, de fapt, este un joc ca la aparate extrem de animat și de modern. Încearcă și 5 Line Mystery.