5 Line Mystery jocuri noi ca la aparate

Acest joc ca la aparate gratis nu este menit să impresioneze prin aspectul său, dar fanii jocurilor clasice cu siguranta il vor indragi . 5 Line Mystery ofera imaginile clasice ale pacanelelor, pentru a creea o atmosferă de nostalgie pentru jucătorii sai.

5 Line Mystery

Evalueaza Joc (502voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocurile de păcănele clasice au o evoluție ascendenta în zilele noastre, iar echipa Novomatic a fost întotdeauna în fruntea acestui trend. Mulți fani Novomatic vor fi, prin urmare, pe un teritoriu familiar in acest nou joc, care are si câteva elemente originale pentru incântarea utilizatorilor săi. Jocul 5 Line Mystery readuce imaginile clasice ale mașinilor de joc, pentru a creea o atmosferă  mai familiara și totodată mai veche.

Cum se joacă

5-Line-Mystery-jocuri-de-pacanele-gratis

Ecranul de joc seamănă cu un aparat de joc clasic și complet datorita rolelor sale. Are mai multe afișaje laterale. Butoanele de comandă se află sub tambur, iar senzația generală pe care acest joc o oferă poate fi considerata usor neclară.Jocul  5 Lines Mistery nu este menit să impresioneze prin aspectul său, dar fanii jocurilor clasice cu siguranta îl vor indrăgi. Alege-ți o linie de câștig, setează pariul și apasă butonul Start. După fiecare câștig vei avea o altă șanșă să îți dublezi premiul cu opțiunea de mini joc. Ghicește cartea câștigătoare și plasează pariul.  Trei cireșe, lămâi, portocale sau prune îți vor aduce cei mai puțini bănuți.

Pentru un câștig mai mar trebuie să te concentrezi pe struguri, pepeni și norocosul 7. Lucrurile devin tot mai interesante cu caracteristica specială 5 Line Mystery.

 

Nostalgia garantată, în special pentru pasionații  jocurilor de cazino. Poți încerca și Fruit Smasher.