Cash Farm joc de pacanele

Distrati-va cu Cash Farm, noul slot video de la Novomatic cu 5 tamburi, unde vă veți bucura de un joc excelent și de perspectiva castigului

Cash Farm

Evalueaza Joc (298voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Poate și tu îți dorești să primești produse proaspete de la fermă. În jocul ca la aparate Cash Farm poți câștiga și te poți distra, pe o tematică specifică și pe placul fermierilor. Novomatic este creatorul acestui joc de cazino. Simbolurile pe care le vei gasi în acest joc sunt numeroasele animale de la fermă, tractoare sau hambare. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

cash farm jocuri gratis de pacanele

Cash Farm are 5 role, în care poți paria pe 25 de linii de câștig. Pentru a-ți crește șansele de câștig, jocul oferă opțiunea Pick & Win. Aliniază animalele de la fermă și câștigă câțiva bănuți. Dacă îți dorești să primești un premiu mai mare, tot ce trebuie să faci este să aliniezi simbolurile wild sau scatter. În Cash Farm simbolul wild este hambarul roșu și poate înlocui orice în afară de simbolul scatter.  Acesta îți plătește cel mai mare premiu de 20 000 de credite pentru o combinație de cinci pe o linie plătitoare. Tractorul albastru servește ca simbol scatter. Aliniază 3 sau mai multe tractoare și poți declanșa caracteristica Pick & Win.  

Intră în atmosfera de fermă și joacă-te jocul de păcănele Cash Farm. Poți încerca și Cash Balloons.