Cash Balloons joc ca la aparate

Acest joc de pacanele de la Novomatic, are numeroase simboluri cu fructe care va amintesc de pacanelele clasice cu fructe si o tematica de pub, în timp ce scatter-urile și simbolurile sale aduc mult entuziasm și deschid ușa unui potențial joc bonus cu rotiri gratuite.

Cash Balloons

Evalueaza Joc (955voturi)

Salveaza Jocul

" scrolling="no" frameborder="0">
Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Acest  slot drăguț are o tematica bazată pe fructe colorate, în formă de baloane, fiind atât fascinant cât și amuzant. Muzica ciudată adaugă imediat atmosfera distractivă. Soarele aprins, cerul albastru, câmpurile verzi și moara de vânt oferă un sentiment de natură relaxată și armonie a jocului. Acest slot video marca Novomatic începe ca un joc clasic de fructe, dar sfârșește prin a fi destul de original. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

cash ballons jocuri de aparate gratis

Cash Ballons are 5 role și 5 linii de câștig. Va trebuie să pariezi pe fiecare linie. Simbolurile zboară din josul ecranului spre cer. Exact ca în realitate. Fiecare câștig îți va da mai multe șanse să joci ceva opțional. În mini jocul din Cash Ballons trebuie să ghicești culoarea cărții care se află cu fața în jos. Dacă ghicești corect premiul tău va fi dublat instant. Cash Ballons are și opțiunea de autospin. Fiecare câștig va fi adăugat la contul tău. Fructele în formă de baloane îți vor umple ecranul. Prunele, cireșele, portocalele, strugurii, lămâile și pepenii sunt simbolurile pe care le vei regăsi.

Simbolurile wild sunt baloanele foarte colorate. Folosește-le pentru a înlocui orice alt simbol și vei putea câștiga premii foarte mari. Simbolul scatter îl reprezintă balonul albastru în formă de stea. Gasește minim 3 și poți activa free spins, dar și multiplicatori.

Nu lăsați-vă prima impresie să vă înșele, deoarece baloanele de numerar, sunt mult mai multe decât în alte jocuri de păcănele cu fructe.

Încearcă și Cash Farm.