Big Catch joc gratuit de pacanele

Big Catch este un joc de de pescuit foarte realistic , 3D. Poti prinde o multitudine de pesti. Iti alegi momeala, lansezi si recuperezi. Distractiea este garantata!

Big Catch

Evalueaza Joc (337voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Big Catch este un joc de pacanele gratis,  creat şi oferit jucătorilor de Novomatic. Include distracţie şi şanse excelente de câştig. Efectele sonore subacvatice și grafica foarte bună te va motiva să prinzi cel mai mare pește.Încearcă-ți norocul și poate reușești să prinzi jackpotul. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Big Catch este un joc de păcănele cu 5 role și 20 de linii de câștig. Setează pariul, alege linia de plată și apasă butonul Start. Simbolul wild este steaua de mare roz și poate înlocui alte simboluri. Simbolul poate apărea pe rolele 3, 4 și 5. Este posibil să nimerești simboluri wild unele peste altele pe role. Simbolul 5 Big Catch pot apărea pe toate cele 5 role. Atunci când se întâmplă asta vei fi recompensat cu 50.000 de bănuți.

big-catch-joc-pacanele-noi

Pe lângă asta, mai ai o oportunitate de câștig cu caracteristica Fishing. Se poate activa oricând la sfârșitul fiecărui spin. Atunci când se întâmplă asta, rolele se umplu cu apă și aste poate însemna un singur lucru. Este momentul să ieși la pescuit de premii. Peștii diferiți îți vor aduce premii diferite. Caracteristica se va termina atunci când când vei primi premiul celmare de 50.000 de bănuți.

Încercă și The Money Game.