The Money Game pacanele ca la aparate

Cunoscut ca un real succes în lumea industriei virtuale de jocuri de noroc, The Money Game a devenit popular in randul jucătorilor care nu-și pot imagina viața fără bani!

The Money Game

Evalueaza Joc (680voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

The Money Game este un joc de pacanele destul de vechi. The Money Game s-a bucurat de glorie în universul jocurilor de pacanele online peste tot in lume. În momentul de față se mai joaca în mare parte în Europa de Est. Bucură-te de sunetul dulce al banilor și alege să joci The Money Game.

Cum se joacă

Banii fac lumea sa se invarta și cu ajutorul lor vei putea câștiga. Jocul are 5 role si 9 linii de castig. Pariul maxim pe linie este 100, iar cel minim este de 1. Acest tip de joc te va pune să îți plasezi pariul folosind câteva variante. Poți opta să selectezi urmatoarele linii de câștig 1, 3, 5, 7 sau 9 pentru a juca. Valoarea pariurilor este următoarea:  1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 30, 40, 50 și 100. Trebuie să alegi o valoare dintre toate și să o multiplici pentru a obține pariul final. Prin scăderea numărului de linii poți mări pariul pentru a forța cea mai mare plată în caz de câștig. Apasă butonul Start / Spin pentru a începe jocul.

the money game pacanele (dolarul)

 

Dacă nimerești 3 simboluri de dolar consecutiv, de la stânga la dreapta, vei primi 15 rotiri gratuite. În cazul acestor rotiri, banii pentru pariu sunt înmulțiți cu 3. Simbolul bărbatului cu mustață reprezinta simbolul wild și poate înlocui orice simbol, cu excepția dolarului, care este simbol scatter. O linie de bărbați este câștigul de top, și se calculează înmulțind monedele de pe linia de câștig cu 9.000. Apoi urmează o linie de simboluri scatter, adică simbolul dolarului. Când vei nimeri minim 3 dolari pe aceeași linie, vei primi un multiplicator x750, adică câștigurile tale pot fi multiplicate.

Intra si distreaza-te. Acest joc de pacanele iti permite să pariezi cu bani! Daca ti-a placut The Money Game, trebuie sa incerci si King of Cards.