Sizzling Hot Extreme

Sizzling Hot Extreme face parte din seria de jocuri ca la aparate gratis Sizzling, a celor de la Novomatic. Jocurile cu fructe vor rămâne întotdeauna în preferințele jucătorilor, iar seria Sizzling este una din cele mai îndrăgite din toate timpurile. Acest joc de pacanele online este unul dintre cele mai simple și totuși, cele mai indragite, in randul iubitorilor de pacanele online.

Sizzling Hot Extreme este un joc cu 5 role și 5 linii de plată, care la prima vedere pare desprins din trecut. Jocul este ideal pentru cei care nu sunt adepții efectelor speciale și animațiilor din jocurile noi. Sizzling Hot Extreme păstrează o grafică retro, ce amintește mult de aparatele de sloturi din sălile de joc.

Jocul de sloturi online nu are o rundă bonus sau rotiri gratuite, dar compensează în schimb prin câștiguri foarte generoase. Acesta este unul din motivele pentru care jocul este atât de popular nu doar în România, ci și în Anglia, Polonia, Bulgaria, Letonia, Ungaria sau Rusia.

Cele 8 simboluri pe care le găsim în joc promit să ne poarte noroc și să ne aducă premiile mult-așteptate.

Simbolul cel mai valoros este șeptarul. 5 astfel de simboluri în combinație cu un pariu maxim ne aduc de 1000 de ori valoarea mizată. 4 șeptari ne aduc de 200 de ori suma mizată.

Ar mai fi de menționat că în cazul cireșelor, pentru a forma o linie câștigătoare avem nevoie doar de 2 simboluri. În cazul unui pariu maxim pe acea rotire, putem câștiga de 40 de ori valoarea pariului.

Sizzling Hot Extreme este un joc de sloturi din categoria celor clasice, indragit si foarte popular in randul iubitorilor de jocuri de noroc. Dacă îți plac jocurile retro, cu fructe și șeptari, atunci îți va plăcea cu siguranță și acesta.