Xtra Hot pacanele online

Xtra Hot este unul dintre cele mai populare si apreciate jocuri de septari

Xtra Hot

Evalueaza Joc (374voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul Xtra Hot este un joc de pacanele online cu septari. Este foarte căutat și foarte apreciat de către împătimiții acestor genuri de jocuri ca la aparate 777. Nu poți juca mai tradițional ca Xtra Hot. Este un joc foarte cunoscut, datorită faptului că este un joc mai vechi din gama de jocuri Book of Ra. Bucură-te de fructele delicioase și distrează-te cu Xtra Hot. Disponibil și pe telefonul mobil.

xtra-hot joc de septari gratuit ca la aparate

Cum se joacă

Având în vedere că este un joc clasic, Xtra Hot are 5 role de joc și 5 linii de câștig. Jocul are un buget de 1.000 de credite. Alege linia câștigătoare, plasează pariul și apasă butonul Start. Suma pariată o poți ajusta folosind butoanele – și + de sub BetLine. Dacă vei nimeri 3, 4 sau 5 fructe pe aceeași linie de câștig, vei primi bănuți. Caracterele sunt foarte puține așă că șansa să obți o astfel de combinație este una mare. Jocul conține portocale, lămâi, cireșe, prune, o stea, cuvântul BAR și cifre de 7. Jocul Xtra Hot nu are simbol wild, dar are simbol scatter, respectiv steaua. Dacă vei primi o stea oriunde pe linia de câștig, vei fi recompensat cu un premiu în bani. De asemenea, îți va multiplica cel mai mare pariu cu 5 (x5).

Sunt două caracteristici bonus în cadrul acestui joc. Prima dintre acestea îți oferă șansa să îți multiplici câștigurile cu 3 (x3) când nimerești simboluri identice. Cu cât este mai mare numărul de simboluri, cu atât îți vei putea multiplica banuții. A doua rundă bonus este un fel de joculeș de pariu. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea sau simbolul cărții de joc, iar câștigurile tale se vor putea multiplica cu 2. Jocul nu oferă runde gratuite sau cum mai sunt cunoscute free spins. Cei mai mulți bănuți îi poți primi dacă nimerești Șaptele Norocos pe toată linia de câștig, iar următorul ca valoare este cuvantul BAR.

Pariază la jocul de păcănele online Xtra Hot. Distracția va fi garantată. Dacă ți-a plăcut Xtra Hot, sigur te vei bucura și de Burning Hot.