Unicorn Magic pacanele

Unicorn Magic un joc asemanator cu jocurile fruit cocktail, precum crazy monkey, book of ra, etc. Scopul jocului este acelasi ca si la celelalte jocuri ca la aparate: de a te antrena si de a aduna cat mai multi bani virtuali.

Unicorn Magic

Evalueaza Joc (406voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Jocul Unicorn magic este un joc clasic de pacanele online, un joc gratuit pe care il poti juca oricand online alaturi de noi. Nu este nimic mai magic ca un unicorn. Jocul de la Novomatic îți poate aduce multe premii.

Cum se joacă

Unicorn Magic jocuri gratis ca la aparate

Jocul Unicorn Magic este un joc de păcănele online cu un buget de plecare de 1.000 de puncte. Are 5 role și 9 linii de câștig. Miza maximă pe linie la jocul Unicorn magic este de 9 puncte, așadar miza maxima pe joc este de 81 de puncte. Sunt multe creaturi în joc care îți pot aduce numeroase premii. Vei întâlni grifoni, zâne fermecate, castele magice și gnomi. Unicornul Magic îți poate aduce un câștig de până la 900,000 de bănuți.  Vânătoarea pentru acest unicorn magic, de asemenea, nu trebuie să coste foarte mult, deoarece mizele de spin pornesc de la o singură monedă.

Deși există o gamă largă de linii și pariuri care se potrivesc tuturor. Încearcă și Beetle Mania Deluxe.