Ramses 2 pacanele gratis

Toti stiti ca faraonii au aur din belsug, joaca acum Ramses 2 si castiga-le averea!

Ramses 2

Evalueaza Joc (881voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Egiptul Antic va fi mereu îndrăgit de dezvoltatorii de jocuri de cazino. Imediat ce un joc de păcănele cu tematică egipteană a ieșit de pe linia de producție, altul urmează imediat după el. Novomatic este autorul câtorva jocuri din această categorie. Jocuri ca Inelul lui Faraon, Cartea lui Ra sau Mormântul lui Faraon îți sunt deja cunoscute. Acum ai posibilitatea să joci și Ramses II. Jocul de păcănele te va duce înapoi în epoca faraonului egiptean, considerat ca fiind cel mai mare conducător al Imperiului egiptean. Jucătorul va fi un sătean care trebuie să pătrundă în piramide pentru a purta comoara împăratului.

Cum se joacă

ramses-II-jocuri-ca-la-aparate
Acest acest joc ca la aparate gratis cu tematica Egipteana prezintă 3 rânduri, 5 role și 9 linii de câștig. Nu este absolut deloc diferit de celelalte jocuri marca Novomatic. Cu toate acestea, dacă sunteți fani ai jocurilor marca Novomatic în general, puteți fi siguri că veți indragi imediat acest joc. Ramses II este conceput pentru a se potrivi unei game variate de jucători. Poți paria 100 de credite pe linie. De asemenea, poți alege câte linii dorești dorești să joci. Cu alte cuvinte, nu trebuie să riscați mai multi bani prin înscrierea în toate cele 20 de pariuri.

Între timp, pariurile se încadrează în intervalul de la 0.02 la 5, în timp ce jackpot-ul maxim este de 9.000 $. Păstrează registrul egiptean și încearcă și Book of Egypt Deluxe.