Party Games Slotto joc de pacanele

Jocul oferă ceva diferit pentru fanii pacanelelor, prin selecția sa unică de simboluri clasice, prin design-ul sau modern și prin numeroase facilitati bonus. Distractia garantata

Party Games Slotto

Evalueaza Joc (655voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Deși jocul de păcănele online Party Games Slotto, are ceva anume din  aspectul clasic al puburilor, nu există însă nimic de modă veche cu privire la premii și  modalitatea de joc. Este un joc de păcănele modern, iar aspectul și design-ul sunt suficiente pentru a lua jucătorii într-o călătorie cu tenta nostalgică. Jocul are deasemeni o gamă largă de simboluri și multe alte caracteristici pentru distracția și încântarea utilizatorilor săi.

Cum se joacă

party games slotto jocuri de pacanele gratis

Party Games Slotto este un joc de păcănele cu 5 role și 20 de linii de câștig. Alege una dintre linii, setează pariul și apasă butonul Start. Pentru a activa linia de câștig, este necesar un pariu care nu este variabil, însă puteți alege dintr-o gamă de pariuri generoase de la $ 0.02 până la $ 5 pe fiecare linie. Există o sumă maximă de premiu de 250 de monede pentru un jackpot independent, care este însă destul de modest în comparație cu celelalte sloturi online de la Novomatic, si acest lucru deoarece există câteva simboluri care oferă mai multe șanse pentru a câștig.

Jocul folosește simbolurile clasice de fructe. Cireșele, pepenii și prunele sunt câteva dintre acestea. Vei avea ocazia să aliniezi și simbolurile BAR și cifra norocasă 7. Simbolul scatter este șeriful, iar simbolul apare exact cu această denumire. Party Games Slotto îți oferă posibilitatea să câștigi 25.000 de bănuți. Aliniază cifra 7 pe toate cele 5 role și fi gata să câștigi numeroase premii.