Fruits on Fire joc ca la aparate

Fruits on Fire este un joc indragit de multi iubitori ai jocurilor de pacanele.

Fruits on Fire

Evalueaza Joc (668voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Pacanelele cu fructe au existat de foarte mult timp, dar acest joc, considerat ca fiind o varianta hibrid oferă genului acesta de jocuri atingerea erei moderne. Fruits on Fire este produs de Novomatic. Simbolurile îți sunt deja cunoscute: pepeni, lămâi, portocale, cireșe sau prune. Pe toate le vei găsi aici. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Fruits on Fire are 3 role și fiecare rolă conține câte 3 simboluri. Trebuie să aliniezi fructele delicioase pe role pentru a câștiga premii. Poți câștiga în două feluri. Fie conectezi 3 simboluri pe una dintre role, fie aliniezi 4 simboluri identice împrăștiate oriunde pe role. Privește cum fructele izbucnesc in flăcări.

fruits on fire jocuri ca la aparate

Folosește butoanele de sub role pentru a ajusta valoare pariului. Fruits on Fire oferă și caracteristica de autospin. Te poți bucura și de opțiunea unui mini joc acre îți va dubla câștigurile. Ghicește culoarea cărții și te vei premii suplimentare. Fi atent că o decizie te va faca să îți pierzi toate câștigurile.

Așadar Fruits on Fire este un joc hierbinte ca la aparate de la Novomatic este un joc fierbinte, în care vei regăsi toate simbolurile pe care le cunoaști și le iubești. Încearcă și 4 Super Hot.