Banana Splash joc de pacanele online

Vă invităm să descoperiți o insulă tropicală colorată plină de tot felul de fructe exotice, dar mai ales de bananele care dau și numele acestui joc fascinant.

Banana Splash

Evalueaza Joc (712voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Banana Splash  este un joc foarte simplu de jucat, deși puțin diferit de celelalte jocuri de păcănele. Jocul este produs de Novomatic. Călătorește spre insulele Caraibe, locul unde bananele au cel mai bun gust. Ananașii, pepenii și nucile de cocos îți vor câștiga tot felul de premii.

Cum se joacă

Banana Splash are doar 9 linii de câștig si 500 de credite ca buget. Poți paria pe o singură linie maxim 50 de credite. Câștigurile pe care le poți obține în acest joc sunt impresionante, întrucât pot fi influențate în primul rând de numărul de linii de plată ales chiar la început.

banana splash jocuri ca la aparate gratis

Dacă alegeți numărul maxim de linii la Banana Splash, atunci și câștigul tău va fi mult mai mare. Și simbolurile scatter și wild vin în ajutorul jucătorilor pentru a le oferi șansa de a câștiga mai mult și mai rapid. Simbolul wild al jocului este banana din Caraibe și poate înlocui orice alt simbol, în afară de scatter. Bananele îți pot dubla pariul inițial. Simbolurile scatter sunt cabanele specifice din Insulele Caraibe și te pot îmbogăți cu mulți bănuți.

Și celelalte fructe îți pot aduce premii considerabile. Aliniază 5 nuci de cocos și câștigă 25.000 bănuți sau conectează ananași și poți câștiga 40.000 de bănuți. Bananele obișnuite te îmbogățesc cu 90.000 de bănuți.

 

 

Nu ezita să te distrezi online cu Banana Splash! Încearcă și Bananas go Bahamas.