Sizzling Gems

Novomatic a lansat încă un joc de pacanele din seria Sizzling. Acesta este numit Gems Sizzling, și este vorba despre pietre prețioase și bijuterii. Acesta este un joc ca la aparate gratis care ofera o gamă mică de opțiuni de joc puse la dispoziția dumneavoastră.

Ce vă va atrage la acest joc este grafica destul de buna cat și castigurile mari. Jocul are cinci role și, de asemenea, are cinci linii active de jocuri. Nu-ți poți schimba cantitatea, dar cu toate șansele pe care le ai, poți câștiga aproximativ opt până la două mii de credite pe linie. Aceste tipuri de jocuri sunt destul de comune cu Novomatic. Puteți încerca Sizzling 6 și Rex.

Pariul maxim pe care îl puteți plasa pe rundă este de zece mii de credite. De asemenea, pe lângă scatter-ul de bază și simbolul sălbatic, acest joc de pcanele vă oferă și caracteristicile  jocului de noroc.

Jocul are o interfață de înaltă calitate, disponibila in mai multe limbi, pe care o vei indragi imediat Există, de asemenea, multiple funcții de control pentru a face jocul mai ușor de jucat si extrem de atractiv.