Ramses 2

Egiptul Antic va fi mereu indragit de dezvoltatorii de jocuri de cazino. Imediat ce un joc de pacanele cu tematică egipteană a ieșit de pe linia de producție, altul urmează imediat după el. Novomatic este autorul catorva jocuri din aceasta categorie: Cartea lui Ra, Cartea lui Del Deluxe, Experiența egipteană, Mormântul lui Faraon, Inelul lui Faraon … și acum Ramses al II-lea.
Ramses II îi duce pe jucători înapoi în epoca faraonului egiptean, considerat ca fiind cel mai mare conducător al Imperiului egiptean. Jucătorul va fi un satean care trebuie să pătrundă în piramide pentru a purta comoara împăratului.
Regulile Ramses
Acest acest joc ca la aparate gratis cu tematica Egipteana prezintă trei rânduri, cinci role și nouă linii de plată. Nu este absolut deloc diferit de celelalte jocuri marca Novomatic.

Cu toate acestea, dacă sunteti fani ai jocurilor marca Novomatic în general, puteți fi siguri că veți indragi imediat acest joc.
Ramses II este conceput pentru a se potrivi unei game variate de jucători, deoarece este posibil să pariați 100 de credite pe linie. De asemenea, puteți alege câte linii de plată doriți să jucați; Cu alte cuvinte, nu trebuie să riscați mai multi bani prin înscrierea în toate cele 20 de pariuri.

Între timp, pariurile se încadrează în intervalul de la 0.02 la 5, în timp ce jackpot-ul maxim este de 9.000 $.