Power Stars

Jocul ca la aparate gratis Power Stars este un joc pacanele online de 5 stele cu o grafica tridimensionala si cu simboluri cu  fructe precum: cirese, struguri, septari, portocale si lamai.

Interfata jocului contine 5 tamburi, 10 linii de pariu clasice si 10000 credite. Personajul principal al acestui joc online este simbolul sapte si ciresele, care in anumite combinatii va pot aduce un castig de pana la 10000 de puncte la un pariu maxim.

Power Stars are un design tradiţional cu 5 role de joc şi cu trăsături  speciale care vă vor asista în câştiguri maximale.

Power Star este un joc ca la aparate cu cirese, septari, stelute, prune si portocale. Este un joc online nou din categoria de jocuri de tip Gaminator.

Veţi putea juca cu ajutorul butoanelor de control situate în partea inferioară a ecranului dvs, fiind foarte simplu de acţionat si cu ajutorul mouse-ului. Vă veţi prinde repede cum funcţionează jocul chiar dacă nu aţi jucat deloc la astfel de aparate online. Dacă doriţi să jucaţi un joc la aparate clasic atunci Power Stars este cel mai potrivit joc ca in cazino, pe care îl veţi găsi în lunga listă de jocuri aparate oferite de Novomatic.

Este foarte popular în rândul jucătorilor care au mai jucat de ani buni la aceste aparate şi garantează câştiguri şi distracţie nelimitată.

Cu 10 linii de plată variabile și o nota de culoare datorita fructelor ce au rol de simboluri, Power Stars se adreseaza jucătorilor de pacanele online, care inca indragesc si prefera jocurile de pacanele clasice. Chiar daca nu este la fel de avansat precum un joc de pacanele cu 7 tambururi care devin din ce în ce mai populare în ultimul timp, Power Stars este mai mult decât suficient pentru a garanta distractie si castiguri utilizatorilor sai.

Interfața jocului de pacanele online Power Stars creeaza atat de precis imaginea fructelor incat va poate face chiar foame.

Pe role, veți întâlni simboluri tradiționale de fructe, cum ar fi cirese, prune, pepeni, struguri, lămâi și portocale, precum și alte simboluri clasice, cum ar fi Lucky Number 7 și Bell.

Lucky Number 7 este cel mai mare simbol plătitor, oferind un multiplicator de 1.500X pe pariul pe linie. Deși jocul oferă doar 10 linii de câștig reglabile, si un pariu de maxim de 10 monede pe linie, prin tot ceea ce ofera jucatorilor sai, acest joc atrage prin castiguri captivante, si distractie garantata.