Book of Ra Deluxe

Book of Ra deluxe vine in forma unui pachet de lux, cu îmbunătățiri grafice majore și cu mici schimbări în joc. Spre încântarea jucătorilor de sloturi marca Novomatic, versiunea Book of Ra Deluxe permite dublarea câștigului la fiecare rotire gratuită în runda bonus. Spre deosebire de clasicul Book of Ra, varianta Deluxe are 5 role, 10 linii de câștig și multe alte surprize.  Această versiune a avut la fel de mult succes ca și versiunea sa anterioara Book of Ra.

Cum se joacă

Alege liniile de câștig pe care vrei să joci și plaseaza pariul. Apasă butonul Start și rolele vor începe să se miște. Scopul principal al jocului este să conectezi de la 3 pana la maxim 5 simboluri egale de la stânga la dreapta.

book-of-ra-deluxe-jocuri noi ca la aparate

 

Chiar dacă norocul nu vine de la prima încercare, poți obtține credite suplimentare și cu ajutorul caracteristicilor bonus ale jocului. Simbolul „Carte” reprezintă simbolul scatter, iar Indiana Jones reprezintă simbolul wild. Un panou de cinci Indiana Jones poate aduce acum un câștig mai mare, numai dacă decideți să dublati câștigul.

Odată ce potrivești 3 sau mai multe simboluri scatter (carte) pe role, vei primi speciala cu 10 rotiri gratuite și un simbol suplimentar numit „Expansiune Specială” (special expanding). Acest simbol este ales aleatoriu din simbolurile jocului înainte de începerea celor 10 rotiri gratuite. În cazul în care două sau mai multe simboluri de expansiune speciala apar pe role în timpul rundei gratuite de rotire, toate simbolurile de pe rotițele corespunzătoare vor fi convertite în simboluri speciale de extindere, iar câștigurile tale vor crește!

Simbolul Scatter înlocuiește, de asemenea, toate simbolurile jocului, cu excepția simbolului Expansiune Speciala în timpul jocurilor gratuite.

Gasește drumul prin deșert pana la mormântul faraonului. Descifrează hieroglifele si descoperă comorile Egiptului Antic. Pariază iși câștigă. Cartea lui Ra te asteapta!

Multa bafta!