Book of Ra Deluxe

Book of Ra deluxe vine in forma unui pachet de lux, cu îmbunătățiri grafice majore și cu mici schimbări în joc

Spre încântarea jucătorilor de sloturi marca Novomatic, versiunea Book of Ra Deluxe permite dublarea câștigului la fiecare rotire gratuită în runda bonus. Chiar și un panou de cinci Indiana Jones poate aduce acum un câștig mai mare dacă decideți să dublati câștigul. Această versiune a avut la fel de mult succes ca și versiunea sa anterioara Book of Ra.

Jocul începe cu alegerea numărului de linii de plată active de care aveți nevoie în joc și plasarea pariului. Acum rotiți rolele. Scopul principal al jocului este acela de a se potrivi cu combinațiile de simboluri câștigătoare pe role. Dar puteți obține credite suplimentare si cu ajutorul caracteristicilor bonus ale jocului.

Odată ce potriviți trei sau mai multe simboluri Scatter pe role, veți primi speciala cu 10 rotiri gratuite și un simbol suplimentar de ‘Expansiune Specială’. Acest simbol este ales aleatoriu din simbolurile jocului înainte de începerea celor 10 rotiri gratuite. În cazul în care două sau mai multe simboluri de expansiune speciale apar pe role în timpul rundei gratuite de rotire, toate simbolurile de pe rotițele corespunzătoare vor fi convertite în simboluri speciale de extindere, iar câștigurile dvs. vor crește!

Simbolul Scatter înlocuiește, de asemenea, toate simbolurile jocului, cu excepția simbolului Special Expandare în timpul jocurilor gratuite.

Asadar nu ezitati sa pasiti pe urmele arheologului în căutarea lui,  și cu siguranta veti  găsiți vechile comori ale Egiptului. Întregul joc este dedicat temei arheologiei. Simbolurile sunt, de asemenea, destul de animate.

Multa bafta!