Book of Ra

Book of Ra este unul dintre cele mai populare și mai apreciate jocuri de cazino. Unicitatea acestui joc de cazino este că vă introduce usor în lumea misterioasă a Egiptului antic și vă pune în rolul unui explorator care caută o carte mitologică ce aduce bogăție proprietarului.

Grafica și simbolurile strălucitoare, împreună cu efectele de sunet orientale, creează emotii complet autentice și ridică tensiuni în timpul jocului.

Novoline și Gaminator Group, proprietarii acestor jocuri slot, au lansat până acum două versiuni: versiunea Book of Ra Classic și versiunea Book of Ra’ Deluxe.

Rezervația jocului Ra ‘Classic’ este compusă din 5 role cu 9 linii de câștig, în timp ce versiunea Deluxe include 5 randuri și 10 linii și este îmbunătățită vizual.

Scopul este de a conecta un minim de 3 până la maxim 5 simboluri egale de la stânga la dreapta. Simbolul „Carte” servește drept joker și  bonus. Câștigarea a cel puțin 3 simboluri bonus declanseaza jocul bonus (pentru a câștiga un bonus, cărțile nu trebuie să fie amplasate pe una dintre liniile de câștig, deoarece sunt simboluri scatter).

Speciala este formata din 10 rotiri gratuite, care vă oferă avantajul suplimentar al simbolului ales aleatoriu, care servește drept joker pe intreaga durata a specialei.

Asadar găsiți-vă propria carte mitologică , jucând cel mai bun joc ca la aparate online complet gratuit pe site-ul nostru.