Zeus 3

Jocul de pacanele Zeus 3 este cea de-a treia tranșă a celei mai populare trilogii de jocuri de cazino, si anume jocul Zeus.

Zeus III oferă un format netradițional, la fel ca si alte jocuri de pacanele de la WMS pe care le-am cunoscut și le-am iubit pana acuma, dispuse pe 6 role și oferind 192 de linii de câștig.

Cu simboluri Wild, cu o serie de rotiri gratuite și cu multiplii uriași, jocul ca la aparate gratis, Zeus III vă vor atrage. Nu sunt in ziua de azi multe jocuri care utilizează motorul de joc Reel Boost, iar Zeus III se spune că este primul de acest fel.

Pe aceste role există o varietate de simboluri tematice grecești, iar cei care au jucat deja slotul original Zeus ar putea fi deja familiarizați cu ele, deoarece includ simboluri percum Zeus însuși, mâna lui Zeus strângând un fulger, un panteon, o cască de armată grecească, monede grecești, precum si masini de război din Grecia.

Acest joc ca la aparate gratis, va face deliciul iubitorilor de pacanele, asigurandu-le distractia si castiguri fascinante.