Wild orient

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig:

  • Tema Jocului:

Bine ai venit în lumea fascinantă a Orientului! Într-o junglă de bambus vei descoperi animalele specifice Orientului. Urși panda, maimuțe, cocori și elefanți se vor perinda pe ecranul calculatorului tău și îti vor oferi momente de distracție. Wild Orient este un joc de sloturi online produs de Microgaming. Îndrăzneste să explorezi jungla de bambus pentru a ajunge la bogațiile Orientului Salbatic. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Wild Orient este compus din 5 role, 3 linii de de câștig. Există 243 de feluri prin care jocul poate fi câștigat. Pariul minim este de 0.25 de credite,adica 0.01 credit pe moneda, iar pariul maxim este de 125.00 credite.

wild-orient-jocuri-ca-la-aparate

Simbolul Wild Orient apare doar pe rolele 2 și 4 și nu creează propria combinație câștigătoare în acest joc de păcănele. Simbolul Wild Orient poate substitui toate celelalte simboluri cu excepția simbolului scatter. În acest joc simbolul scatter este o statuie cu un animal, Animal Statue. Completează o combinație câștigătoare cu 2 sau mai multe simboluri scatter. De-asemenea, 3 sau mai multe simboluri scatter care apar oriunde pe role declanșează runda Bonus de Rotiri Gratuite. Vei câștiga 15 Free Spins, iar toate câștigurile tale vor fi triplate în timpul acestei runde! Distracția nu se termină aici! Rotirile Gratuite se pot redeclanșa. Funcția Respin îți permite să roteaști o singură rolă, în timp ce restul rolelor sunt înghețate. În slotul casino Wild Orient, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Cu bonusuri ca free spins și re-spins valabile, combinate cu simboluri wild și multiplicatori, jocul de păcănele Wild Orient îți oferă tot ceea ce îți dorești. Aventurează-te în jungla din Orient și descoperă-i comorile. Joacă sloturi gratis și câștigă.

Ești un fan al sloturilor cu tematică asiatică? Încearcă și jocul de păcănele Kobushi.