Versailles Gold

Daca va place istoria, acest joc de pacanele online, Versailles Gold va conduce in anii 1680 in resedinta regilor Frantei, Ludovic al XIV-lea, Ludovic al XV-lea si Ludovic al XVI-lea. Va indemnam sa exploram misterele celui mai cunoscut rege al tuturor timpurilor, jucand cel mai fascinant joc ca la aparate numit Versailles Gold.

Acest joc cu speciala, se desfasoara pe 1, 3, 5, 7, sau 10 linii, in functie de alegerea dumneavoastra, cu un bet cuprins intre 10 si 200 credite, cu 1000 credite pentru inceput.

Speciala jocului se declanseaza la aparitia simbolului ceasului de la intrarea in Palatul Versailles, pe oricare minim 3 coloane ale jocului. Acest simbol este folosit tot timpul jocului ca si simbol WILD. Speciala acestuia consta in 12 runde gratuite, cu Special Expanding Symbol, adica, simbolul ce a fost ales aleatoriu inaintea inceperii rundelor gratuite, devine wild  pe tot parcursul specialei .

Acest joc detine o grafica excelenta si o muzica de fundal exceptionala. Versailles Gold detine simboluri precum: regi, regine, monede de aur si trasuri regale.

Jocul slot Versailles Gold detine cu 5 tamburi, 10 linii clasice si 10000 credite. „Paytable” este optiunea ce ofera detalii despre tambla de plata. „AutoPlay” este optiunea cu care poti juca in mod automat.

Pariaza maxim 200 direct din interfata jocului si apasa butonul „Spin” pentru a porni in cea mai frumoasa calatorie virtuala.