Ultra Hot Deluxe

Unul dintre cele mai frecvente intrebari pentru jucatorii de sloturi este: cat de tare, interesant si distractiv le-ar placea sa fie jocul de pacanele online. Si raspunsul lor, de cele mai multe ori este: ” La fel de incredibil si distractiv cum este si celebrul „Ultra Hot Deluxe”, care este, si numele unuia dintre cele mai populare jocuri oferite de Novomatic Slot Machines. Facand parte dintr-un  sir de jocuri de succes din seria „Hot”, acest joc este unul dintre preferatele jucatorilor de pacanele online.

Ultra Hot Deluxe va ofera posibilitatea sa castigati premii, numai invartind si aliniind simbolurile atat de cunoscute si atat de iubite de toate lumea, cum sunt ciresele, prunele, portocalele sau lamaile, precum si stele sau linie catigatoare de 777. Jocul ofera deasemeni si o runda bonus gratuita, cum este runda „Dubleaza-ti premiul”.

Te poti bucura de acest joc, accesandu-l de pe o varietate mare de computere si dispozitive, telefoane mobile, laptop-uri si desktopuri, dintre care amintim: Tablete Android , Kindle Fires, Tablete Google Nexus , telefoane mobile iPhone, Smartphone-uri, telefoane Windows si BlackBerry.