Twin spin

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig:

  • Tema Jocului:

Dacă nu îţi place atât de mult funk-ul, dar te pasionează un joc de păcănele online format din 5 role, 3 rânduri și 243 de direcții de câștig, dar fără linii de miză, atunci jocul ca la aparate gratis, Twin Spin este ceea ce cauti.

Twin Spin este produs de Net Entertainment iar grafica sa  este una curată, precisă, dar de modă veche.

Jocul  conţine cireşe, şeptari şi simboluri BAR. Totodată, jocul de păcănele online nu conţine rotiri gratuite, bonusuri la click, sau simboluri scatter.  Simbolurile Wild apar doar pe rolele 2, 3, 4 și 5, și înlocuiesc toate celelalte simboluri. Fiecare rotire începe cu role gemene alăturate, conectate între ele, care se pot extinde pentru a deveni role tripleți, cvadrupleți sau cvintupleți. Număr de role conectate între ele este aleator. Funcția Twin Reel oferă jucătorului mai multe combinații câștigătoare. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe direcțiile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti cea mai lungă combinație de simboluri identice pe direcția de miză și se vor adăuga câștigurile simultane pentru diferite simboluri.

Ceea ce trebuie mentionat este ca  96,6% din pariuri se întorc la jucător, iar rata de hit este de 27,8%. Asta înseamnă ca toate acele câştiguri mici îl fac mai puţin riscant şi totuşi mai plictisitor. Aici e secretul: ai nevoie de răbdare pentru că, după mai mult timp de joc, poţi fi surprins cu hit-uri de la 50x până la 100x pe fiecare pariu.

Deci, ca să te bucuri de Twin Spin ai nevoie de răbdare, pasiune pentru jocuri de păcănele online clasice şi, nu în ultimul rând, să ştii că scopul tău este să pui adrenalina în mişcare. E posibil să nu se întâmple, la fel cum e posibil să fie aşa cum îţi doreşti. Totul e la noroc, nu degeaba jocurile de păcănele online intră în categoria celor de noroc.