The explorers

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig:

  • Tema Jocului:

The Explorers este un joc ca la aparate gratis, oferit de compania EGT. Calatorește în toată lumea cu noul joc The Explorers. Oferit de compania EGT, jocul ca la aparate gratis te va face cel mai mare explorator al tuturor timpurilor. Cucerește continentele, descoperă insule ascunse și navighează pe mări nesfârșite. Acest nou joc de păcănele gratis online oferă culori atragătoare și opțiuni dintre cele mai inovative care vor aduce caștiguri importante jucătorilor sai. Jocul este disponobil și pe telefonul mobil.

the-explorers-pacanele gratis

Cum se joacă

Slotul are nu mai putin de 15 linii de câștig pe cele 5 role. Câte 3 simboluri sunt evidențiate pe fiecare coloană a acestui joc de noroc. Nu lipsește nici runda de pariu în care avem posibilitatea de a dubla caștigurile instantaneu. La slotul Explorers întâlnim toate caracteristicile unei joc de păcănele clasic: elemente speciale, multiplicatori, jackpoturi progresive, opțiunea de pariu. Jocul poate fi jucat cu 1, 5, 10 sau 15 linii active. Miza maximă pentru fiecare runda este de 300 de credite. Astfel, avem un joc de noroc dintre cele mai profitabile, cu un procentaj mediu de returnare a pariurilor de 96.09%.

Simbolurile frumos desenate ale acestui minunat joc de păcănele sunt simbolurile clasice de cărți de joc, precum și simbolurile speciale ca vasul căpitanului, insula tropicală sau călătorul. Simbulul corabiei reprezintă în joc simbolul wild, în timp ce insula tropicală are rol de simbol scatter.

Combinațiile formate cu ajutorul simbolului wild au câștigurile cele mai generoase. Simbolul scatter trebuie să aterizeze pe rolele 3, 4 și 5 pentru a putea declanșa 5 mize gratuite. Din acest joc de noroc nu lipsesc nici valoroasele rotiri gratuite, preferatele celor care iubesc jocurile la pacanele. Un numar de 10 până la 25 de rotiri gratuite vor fi declanșate instantaneu și în cadrul lor trebuie să te pregătești de jackpotul progresiv care aduce câștigurile cu adevărat valoroase.

Oferit de aceeași companie este și jocul de păcănele Age of Troy.