The explorers

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig:

  • Tema Jocului:

The Explorers este un joc ca la aprate gratis, oferit de compania EGT. Acest joc de noroc are a si tematica  cucerirea continetelor, a insulelor nedescoperite si a marilor nesfarsite. Acest nou jocuri de pacanele gratis online ofera culori atragatoare si optiuni dintre cele mai inovative care vor aduce castiguri importante jucatorilor sai. Slotul are nu mai putin de 15 linii castigatoare pe cele 5 role, in timp ce cate 3 simboluri sunt evidentate pe fiecare coloana a acestui joc de noroc. Nu lipseste nici runda de pariu in care avem posibiliteatea de a dubla castigurile instantaneu.

La slotul Explorers intalnim toate caracteristicile unei pacanele clasice: ememnte speciale, multiplicatori, jackpoturi progresive, optiunea de pariu. Jocul poate fi jucat cu una, cinci, zece sau 15 linii active. Miza maxima pentru fiecare runda este de 300 de credite si avem asadar un joc de noroc dintre cele mai profitabile, cu un procentaj mediu de returnare a pariurilor de 96.09%.

Simbolurile frumos desenate ale acestui minunat joc de pacanele sunt simbolurile clasice de carti de joc, precum si simbolurile speciale ca vasul capitanului, insula tropicala sau calatorul. Simbulul corabiei reprezinta in joc simbolu wild, in timp ce insula tropicala are rol de simbol scatter.

Combinatiile formate cu ajutorul simbolului wild au castigurile cele mai generoase. Simbolul scatter trebuie sa aterizeze pe rolele 3, 4 si 5 pentru a putea declansa 5 mize gratuite. Din acest joc ne noroc nu lipsesc nici valoroasele rotiri gratuite, preferatele celor care iubesc jocuri la pacanele. Un numar de 10 pana la 25 de rotiri gratuite vor fi declansate instantaneu si in cadrul lor sa te pregatesti de jackpotul progresiv care aduce castigurile cu adevatat valoroase.