Spartacus

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig:

  • Tema Jocului:

Legenda gladiatorului Spartacus, care a câștigat inima și admiratia multor oameni din trecut si pana in zilele noastre, cu abilitățile sale de luptă și conducerea militară, este adus la viață în slotul online Spartacus Gladiator of Rome. Spartacus a zguduit temelia imperiului roman, lăsând amprenta asupra istoriei și servind drept subiect al seriilor de televiziune precum si multor cărți și filme dedicate vieții captivante al acestui personaj emblematic.

Acest slot oferă populara caracteristică Colosal Reels, care este un plus fantastic pentru tema acestui joc. Fanii slotului Kiss, de asemenea, de la WMS, vor fi fericiti sa vada din nou functia Colossal Reels.

Jocul de pacanele Spartacus  este alcătuit din 2 seturi de role, astfel un set mai mic de role de 5×4 și un set mai mare de role de 5×12. Bucurați-vă de redarea tuturor celor 100 de linii de câștig pentru doar 0,50 pe 2 linii. Acest slot include, de asemenea, transferul de simboluri wild, simboluri stivuite, împrăștieri și rotiri gratuite.

Simbolurile îl reprezinta pe Spartacus însuși. Logo-ul jocului este simbol wild.

Coliseumul apare doar pe coloanele 1, 3 și 5 ale setului Reel principal și Colosal. Ferește-te de simbolurile sălbatice stivuite pe setul Main Reel, deoarece unul sau mai multe dintre acestea se vor transfera în Colosal Reels crescând șansele de a forma mai multe combinații câștigătoare.