Sizzling Hot

Cel mai jucat joc de șeptari din lume este aici, special pentru tine. Bucură-te de fructele delicioase și privște-le cum ard atunci când nimerești un câștig. Cifra norocoasă 7 este un simbol clasic și se regășește și în acets joc de păcănele. Nu va mai trebui să te ridici din pat pentru a paria la slotul tău preferat. Sizzlinh Hot este disponibil și pe telefonul mobil sau tabletă. Joacă de oriunde, oricând. Urmează-ți pasiunea și joacp Sizzling Hot. Mari șanse de câștig și multă adrenalină, asta este ceea ce îți oferă Sizzling Hot.

Cum se joacă

Jocul de păcănele Sizzling Hot  este un slot cu 5 role și 5 linii de câștig. Jocul este oferit de Novomatic și îți dăruiești o tentă nostalgică  a jocurilor tradiționale de cazinou, denumite și sloturi clasice. n timp ce singurele trăsături reale definitive ale unui slot clasic sunt trei role și simboluri tradiționale (de cele mai multe ori fructe, baruri, 7s și clopote), sloturile video precum Sizzling Hot  se străduiesc să te readuca înapoi in timp la acele jocuri care au dat startul  jocurilor de noroc. Simbolurile de pe rolele Sizzling Hot prezintă fructe și numere, inclusiv pepeni verzi, cireșe, struguri, portocale, lămâi, prune și roșu 7. Sunetele și grafica sunt toate tradiționale, dar viteza și cele 20 de linii de plată ajustabile sunt toate moderne.

sizzling-hot-extreme-jocuri-pacanele-gratis

Alege pariul pe care vrei să îl pui. Maximul este de 1.000, iar minimul de 5 bănuți. Este recomandat să joci cel puțin 25 de bănuți pentru a avea o șansă de câștig. Poți seta și numărul de linii de câștig pe care vrei să joci. Apasă butonu Start sau Spin pentru a începe jocul. Același buton poate fi folosit pentru a încasa bănuții câștigați de pe liniile de plată. Pentru ați dubla câștigurile, joacă-ți banii primiți. Cel mai mare câștig este oferit de conectarea cifrei 7. Strugurii și pepenii îți pot oferi și ele câștiguri, dar nu la fel de mari. Simbolul scatter este reprezentat de steluța aurie.

Va recomandam si varianta inbunatatita: Sizzling Hot Deluxe