Shining Crown

Daca sunteți întotdeauna în căutarea regelui sau a reginei sloturilor de fructe – atunci este timpul să verificați „Shining Crown” un joc de pacanele online de la EGT.

Acest joc a pregatit pentru jucatorii sai premii considerabile de patru cifre, cu ajutorul fructelor  dvs. preferate, cum ar fi lămâi, portocale, prune, cireșe, pepeni și struguri, există și un premiu de 100.000 de monede. De asemenea,va  puteți bucura de o varietate de bonusuri și caracteristici, cum ar fi Shining Crown Wilds, Scattered, Dollar Signs, Stars Scattered, Caracteristică Jackpot Cards și o caracteristică Gamble Double-Your-Money.
Noroc  deasemenea, va fi de partea dvs dacă preferați să vă jucați acest joc de pe mobil, deoarece vă puteți alătura distracției folosind o varietate de gadget-uri mobile precum Android și iOS.

Jocul Shining Crown este, de asemenea, un joc de pacanele foarte distractiv care vizează o gamă largă de jucatori ai genului, deoarece există o selecție mai largă de combinații de credite-pariuri.
Dacă vă bucurați de un pic de acțiune fierbinte, atunci vă veți bucura de fiecare victorie de pe acest tambur de 5 x 3, cu 10 linii de plată – deoarece toate simbolurile câștigătoare au izbucnit în flăcări pentru a vă arăta exact cum a fost câștigul dvs.