Rise of Ra

Legenda spune că toți zeii egipteni au fost îngropați, alături de comorile lor, si tocmai aceasta legenda a condus pe mulți vânători de comori să caute această bogăție nemaiîntâlnită. Acuma puteti porni pe urmele acestor comori si cu ajutorul jocului de pacanele „Rise of Ra” un joc marca EGT.

Veți fi condusi spre mormintele zeului Soare Ra, de unde veți porni în căutarea unor Cufere de comori și artefacte antice, obiecte extrem de valoroase pe piata antichitatilor.
Puteți chiar să incepeti aceasta vânătoare de comori si cu ajutorul Pad-ului dvs. sau tabletei preferate, avand o adevarata varietate de  bugete, datorita unei combinatii de credite  dar și de credite-pariuri.
Singurul lucru care este în neregulă cu această comoară este  faptul ca aceasta este îngropată, și nu de catre pirati. Această comoară este îngropată adânc în mormintele zeului  Ra, și va trebui să vă invingeti  câini mumificați, sa treceti de  sarcofagi și de gândaci care mănâncă carne, si care pot să desprindă carnea de pe un om în câteva secunde.

Cu toate aceste provocari, jocul devine foarte captivant si orice comoara merita cautarea.